Доволі частенько багатьом з нас спадає на думку ось так кинути все і чкурнути світ за очі у далекі краї подалі від проблем або принймні від одноманіття. Три роки тому героїня даного випуску OpenMind TV так і зробила. В один момент Олександра Цецхладзе  позакривала всі хвости і перебралася жити у Чорногорію.

Sasha Montenegro

З того часу багато чого змінилося. Саша вже добре вкоренилася у цій чудовій південнослов’янській країні, працює на благо собі та іншим і веде один із найпопулярніших в російськомовному просторі блог про життя і подорожі в Чорногорії.

Що змусило Олександру покинути рідні землі і перебратися на Балкани, яким чином проходив адаптаційний період, як вона заробляє на хліб в чужині, а також що відбувається у її житті зараз, я з’ясував під час нашої зустрічі у Будві, куди ми заскочили по дорозі з Хорватії до Албанії. Тож пропоную це дізнатися і Вам 🙂

***

До речі, якщо Ви збираєтеся у Чорногорію на відпочинок (а це кльовий варіант), то Саша взмозі Вам неабияк допомогти і посприяти у організації незабутньої мандрівки. Ось мінігід з корисними посиланнями, а тут власне ряд екскурсій по цікавих місцях Чорногорії, Боснії та Герцеговини і Албанії, багато яких мені також вдалося відвідати.

Але про ці місцини вже у одному із наступних постів.

Support and Follow events in UkraineMore Info