Як знаєте (або не знаєте) зовсім нещодавно прогримів itravel – онлайн форум справжніх мандрівників.

До речі, ось записи всіх виступів. Так от, хотілося б певним чином закріпити й систематизувати поданий спікерами матеріал, а крім того і роздати декілька путівників Lonley Planet, котрі досі залишилися припадати пилюкою у мене біля столу та не знайшли своїх власників на численних розіграшах, що проходили в межах itravel.

Орест Зуб. Путівники

Окрім того, можливо Ви не знайшли відповіді на власне запитання про подорожі серед двох дюжин тревел-презентацій або просто влом шукати. В такому разі, власне зараз є чудова нагода вирішити цю невеличку проблему.

Я обіцяю відповісти на Ваше будь-яке конкретне запитання стосовно подорожей, якщо матиму відповідь, звичайно. Але це ще не все! Кожен, хто задасть запитання, матиме можливість отримати один із шести путівників Lonley Planet, серед яких: Венеція, Ізраїль та Палестина, Шрі Ланка, Мексика,  Близький Схід, Єгипет.

***

Для цього просто запишіть знизу у коментах:

  1. Ваше конкретне запитання стосовно подорожей;
  2. Який із путівників хочете отримати у випадку перемоги;

Що ж далі? Я зберу всі запитання докупи (станом на 09:00 ранку понеділка 28го липня) і запишу відео, в якому спробую максимально вичерпно дати відповідь на кожне запитання в межах моєї компетенції. Також за допомогою генератора випадкових чисел будуть визначені переможці, прономеровані у хронологічному порядку запису запитання, котрі отримають свій бажаний путівник.

Відео з відповіддями на Ваші запитання і результати розіграшу путівників будуть опубліковані у понеділок-вівторок в залежності від кількості запитань і часу, що мені знадобиться для того, аби записати відповіді.

Як бачите шансів отримати бажаний путівник (враховуючи їх кількість) є доволі багато, а відповідь на Ваше запитання буде озвучена гарантовано, тож щиро закликаю не нехтувати такою нагодою. Буду радий допомогти.

P.S. Раніше я проводив подібні сесії питань-відповідей про подорожі (ось 1-2 зі Львова і Куби, а тут 3 з Мексики), але таких класних призів тоді не було. Тож з нетерпінням чекаю Ваших запитань, друзі 🙂

 

Support and Follow events in UkraineMore Info