У одному із попередніх постів, а саме ось в цьому, у кожного читача блогу була можливість поставити мені запитання з теми подорожей, на що отримати відповідь, а заодно і виграти один із наявних путівничків Lonley Planet в придачу.

Ось власне відео з відповіддями на всі 49 запитань, котрі надійшли у форматі коментарів до цієї сторінки в межах визначеного дедлайну. Сподіваюсь, Вам це буде корисно 🙂

Ну а далі найцікавіще – проведення розіграшу і визначення переможців у конкурсі на предмет отримання одного із наявних у мене семи путівників Lonley Planet.

***

Але перед тим невеличке мегаважливе оголошення!!!

Наступного тижня планується запуск комплексоного курсу по самостійним подорожам про те, як вільно мандрувати світом самостійно часто довго і недорого.

Сюди структуризовано внесено купа практичних і покрокових у застосуванні матеріалів по організації мандрівки, а також сила силенних класних сервісів і прибамбасів для максимального спрощення даного процесу. Метою даної ініціативи є допомогти Вам зекономити гроші і збереги нерви при підготовці і виїзді закордон.

Якщо Вам цікавий даний проект, то залишіть Ваші дану у цій формі знизу і я відразу повідомлю Вас в першу чергу, як тільки відкриєтся доступ.


 

А ось і відео, в якому абсолютно чесно і прозоро визначаються щасливі власники путівничків.

Прохання до всіх переможців написати мені на пошту адресу, куди я повинен надіслати дані книги.

Дякую Вам за активну участь у даному конкурсі, а також в загальному у проявленні інтересу до моєї діяльності 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info