Якщо Ви хоч трохи наближені до інтернет індустрії в Україні або принаймні опосередковано цікавитеся тим, що відбувається в УАнеті, то швидше за все знаєте або ж чули про такий сайт, як Ain.ua. Так-так, це найпопулярніше онлайн видання про інтернет бізнесі (і не тільки) в Україні.

А от його власник, головний редактор і автор численних публікацій Артур Оруджалієв вже добре знаний у інтернет колах нашої держави. І мова йде не лише про Ain.ua. Річ у тому, що Артур крутиться у інтернет бізнесі вже близько 10 років…

Артур Оруджалієв(фото взяв у chasopys.ua. Гарнішого просто не знайшов)

… Власне про те, як і де він набирався розуму загалом, звідки взялася ідея створити такий кльовий ресурс, як довелося його розвивати і з якими проблемами стикався на шляху, Артур розказав у сьогоднішньому випуску рубрики OpenMind – TV.

Окрім того Артур щиро ділиться власними рекомендаціями по тому, як стартувати і вести контентний онлайн проект, а також привідкриває власні принципи віддаленої роботи, які домогають команді Ain.ua ефективно вести справи дистанційно і регулярно щоденно тримати в курсі своїх читачів про те, що відбувається на полі інтернет індустрії в Україні і у світі.

***

.

Support and Follow events in UkraineMore Info