Якщо Ви вже деякий час почитуєте блог OpenMind.сom.ua, то швидше за все вже натрапляли на Пітера у деяких моїх записах. Зокрема, про нього йдеться у сатті Молоді підприємці або люди, як змінили моє житт я – 2. Ми познайомилисяна берегах на Дунаю ще у 2009 і відтоді регулярно зідзвонюємося та частенько зустрічаємося. Я неодноразово заїжджав до нього у гості в Будапешт, а він відвідував Львів. Ми приймали Пітера у нас в Плая дель Кармен, Мексика, а також заїжджали у гості подорозі у Хорватію.

Він один із тих людей, від кого під час наших зустрічей мені доводиться набиратися енергії і черпати нові ідеї, адже Пітер постійно розвивається, придумує цікаві підприємницькі рішення і загалом він класний чувак.

Peter1

Об’єм і різнобічність його активності вражає: Від сомельє у Австралії, до туроператора у Марокко, а також від викладача фінансів у приватному ВУЗі Угорщини до телеком диллера у Мексиці.

Але одним із найуспішніших проектів Пітера є IQfactory – онлайн агенція по написанню різного роду письмових робіт. Самі послуги надає армія фрілансерів-копірайтерів, кожен з яких виступає спеціалістом у своїй сфері, а Пітер з командою забезпечують пошук клієнтів і спілкування з ними, прийом замовлень, організовують роботу сотень осіб одночасно, а також гарантують якість надання цих послуг вчасно.

Їхній штат постійно росте і зараз вони шукають людей, котрі вільно володіють англійською, пишуть без помилок і граматично правильно, та мають бажання працювати дистанційно. Але для початку пропоную познайомитися з Пітером і його філософією та підходом до справ. Дане відео ми записували у десь посеред мексиканських джунглів півострову Юкатан.

***
(відео англійською)

Так ось, якщо Ви бажаєте спробувати свої сили попрацювати з IQfactorу у якості фрілансера, а Ваші знання і навички збігаються з вимогами та очікуваннями компанії, то сміло заповнюйте аплікаційну форму і подавайте власну кандидатуру, адже матимете можливість працювати віддалено і не залежати від хиткого курсу гривні.

Пропозиція до співпраці, вимоги і формат роботи чітко прописані тут. Сподіваюсь, це буде Вам корисно. А якщо ні, то передайте тому, хто може скористати з даної можливості.

Support and Follow events in UkraineMore Info