Як то кажуть: “Коли є можливість скористатися, то треба користатися“. Тим більше, якщо мова йде про знижки. Будь-яка економія – це заробіток. Збережені кошти напряму падають у власну кишеню. Хоча я не експерт саме по знижках чи купонах, але залюбки користаю з останніх, якщо випадає така нагода.

От Світлана Полезнюк у цьому шарить значно краще і написала даний гостьовий пост, для того, щоб познайомити нас зі сферою “купонінгу” загалом і того, що вже доступне в Україні, зокрема для економії у подорожах.

скидочник

Далі прямим текстом від Світлани: Особисто я тільки но починаю свій шлях мандрівника, однак вже чітко знаю, що на туризмі можна і варто економити. В моїх планах побачити якомога більше країн за найнижчу вартість, тому варіант зі знижками для мене на даний момент є найактуальнішим, просто до них також потрібно підходити з розумом, про що я вам і розповім.

***

1. Що таке «купонінг»?

На сьогоднішній день мода на «купонінг» та знижки охопила майже весь західний світ, тому давайте розберемося що це таке і з чим його їдять. «Купонінг» – це можливість економити на будь-чому: на одязі, розвагах, ресторанах, медичних та учбових закладах і навіть подорожах.

Люди на Заході, звідки й розпочався цей тренд, економлять не через брак коштів, а через саму можливість економити. Просто потрібно чітко розуміти звідки беруться такі великі знижки. Знижка – це один з найефективніших інструментів маркетингу, тому, надаючи можливість користуватись послугою з дисконтом, підприємство отримує велику рекламну кампанію та, можливо,  постійних клієнтів в майбутньому.

Я розповім вам про те як я подорожую за допомогою знижок.

2. Де взяти знижку?

Ресурси, які займаються знижками, вже кілька років працюють в Україні. Для більшості з них, туризм являється пріоритетним напрямком. В чому його привабливість? Все дуже просто! Готелям досить важко заповнити номерний фонд на 100%, тому вони надають знижку на проживання. Таким чином, номери готелю даремно не простоюють, підприємство отримує свої кошти, а турист економить власні заощадження. Завдяки такій системі можна подорожувати по всьому світу та Україні.

Декілька років назад, свою  увагу ми зупинили на популярному в Україні порталі-агрегаторі знижок Скидочник, адже на ньому зібрані знижки більше ніж з 50-ти сайтів інтернету, тому немає необхідності  відвідувати їх усі. Це дуже зручно, якщо ви шукаєте відпочинок саме зі знижкою.

3. Як подорожувати зі знижками?

На Скидочнику представлена велика кількість готелів, екскурсій та турів по Україні, а також турів за кордон. Для того щоб економити на відпочинку достатньо купити сертифікат зі знижкою, куди входить цілий комплекс послуг (проживання, їжа, басейн, сауна…) та більше нічого не доплачувати на місці.

Одного разу ми таки ризикнули і відправилися в подорож зі знижкою.

ОРЕСТ: До слова, завдяки американському Групону, я взяв в оренду велосипед і дві години катався по Централ Парку у Нью Йорку, заплативши всього 12 $, що дуже дешево для цього міста.

4. Мої враження від поїздки зі знижкою.

В 2012 році ми з чоловіком поїхали у Карпати (готель «Дикий мед», с. Татарів в Івано-Франківській області ) зі знижкою. 6 днів та 5 ночей відпочинку обійшлися нам в 990 грн (разом з сніданками та знижкою 30% на ресторан та сауну)на двох.  До знижки не було жодних претензій ні з нашої сторони, ні зі сторони персоналу. Вона дійсно спрацювала і ми зекономили приблизно 700 грн на проживанні в готелі.

Поїздкою я залишилася дуже задоволена, тому навіть залишила фотовідгук на «Скидочнику», який можна переглянути ще й зараз та дізнатися про всі подробиці нашого відпочинку. Додам пару фото, щоб передати всю атмосферу того періоду та не повторюватись з коментарями.

Вид з нашого вікна.

Наш номер.

Місцева краса.

Також, на сайті зібрано багато фотовідгуків людей, котрі подорожують зі знижками. Особисто мені дуже сподобався огляд поїздки по технології «Фортуна» до Тайланду за 4999 грн, адже дуже багато про неї чула і  завжди було цікаво як усе  відбувається.

ОРЕСТ: А тепер зацініть у скільки обійшовся відпочинок у Тайланд мені.

На Новий рік ми плануємо поїздку за кордон, тому  я ретельно вивчаю розділ Горящие туры та фотовідгуки на «Скидочнику». Наприклад зараз, з цікавих для мене пропозицій, є новорічний тур в Грецію за 3399 грн та гірнолижний тур в Словаччину за 2999 грн.

5. Як перестрахуватися та вперше спробувати скористатися знижкою при подорожі?

За деякий час, впродовж якого я користуюся схожими ресурсами, у мене з’явилося декілька порад починаючим:

1) Читайте коментарі та фотовідгуки. Ці речі найчастіше пишуть та публікують реальні люди, тому ви можете отримати правдиву інформацію. Для мене це основний індикатор якості. Це реально круто – поділитися своїми об`єктивними враженнями та, можливо, надихнути інших людей на неймовірні пригоди. Саме тому, я досить часто роблю схожі відгуки.

2) Перед покупкою сертифікату – зателефонуйте в туристичне агентство або готель та уточніть деталі поїздки, щоб потім не виникло жодних непорозумінь.

3) Поспілкуйтеся з людьми, котрі уже були у певній поїздці. Зазвичай вони залишають власні відгуки та коментарі під туром, тому їх не важко відшукати.

ОРЕСТ: Ось ще стаття 10 способів здешевити подорожі Європою. 

6. Підсумки.

Особисто я тільки но починаю свій шлях мандрівника, однак вже чітко знаю, що на туризмі можна і варто економити. В моїх планах побачити якомога більше країн за найнижчу вартість, тому варіант зі знижками для мене на даний момент є найактуальнішим, просто до них також потрібно підходити з розумом.

Я бажаю вам відкривати перед собою нові горизонти та побачити найпалкіші заходи сонця з усіх куточків нашої планети. Ось купа різних тревел-знижок на сайті Скидочника.

знижки

.
OРЕСТ: Друзі, а Ви колись пробували використовувати акційні купони для купівлі тих чи
інших речей? Можливо навіть для Ваших подорожей? Якщо так, то поділіться досвідом.

Support and Follow events in UkraineMore Info