Героїня цього випуску рубрики ОpenMind TV є однією із найбільш титулованих особистостей у молодіжній бізнес тусовці України. Знайомтеся (зрештою, Ви мабуть і так в курсі) – Анна Петрова.

анна-петрова

До “скромного” списку її дітищ входять такі проекти, як:

  • Startup Ukraine – навчальний центр для підприємців;
  • KyivWorking – перший коворкінговий простір в Україні;
  • Made in Ukraine – щорічний бізнес табір у Буковелі;
  • Entrepreholic – масштабна конференція по підприємництву,
    яка цього року до речі вперше пройшла у режимі онайн
    (якраз паралельно з тим я також проходила моя конфа Ebiz);
  • StartUpYouth – літній розвиваючий табір для дітей і підлітків;
  • SelfMadeWoman – спільнота самодостатніх жінок etc…

Я можу продовжувати, але у цьому не має потреби, оскільки зовсім недавно (буквально день перед моїм вильотом у Нью Йорк на вихідні) ми зустрілися з Анею, щоб поспілкуватися про життя, підприємнцво, поєднання улюбленої справи з бізнесом, а також досягненням мрій.

Сподіваюся дана розмова додасть Вам такого ж натхнення, як і мені, а можливо навіть і зробить неабиякий поштовх до реалізації власної ідеї, котра вже так довго крутиться у голові, але чому ще досі залишається лише у думках.

***

Для того, щоб краще ознайомитися з діяльністю Анни, а також тим, як це може стати у пригоді саме Вам, переходіть за лінками, що подані вище.

Але обережно – підприємництво це така зараза, яка так просто не відчепиться і швидше за все Ви будете приреченими на “успіх” у тому значенні, в якому Ви його для себе уявляєте. Чого Вам власне щиро і бажаю 🙂

P.S. Власне, зовсім скоро розпочинається навчальний курс для тих, хто хоче створити власний бізнес, Start Your Dream. Якщо теж маєте таку мрію, то Вам на цю стежину.

.
Питання дня: Що Вас стримує від реалізації власної ідеї?

Support and Follow events in UkraineMore Info