Чесно кажучи, я відносно рідко перелистую інші сайти, оскільки і без того маю багато чим займатися, а також постійно активно подорожую і фокусуюся на основних речах. Але на даний блог я щось зачастив. Ще б пак – мова йде про класно підібрані та систематизовані бюджетні подорожі.

Ось декілька прикладів: авіаквитки Львів-Київ-Львів 290 грн, Тайланд з Варшави і назад за 472 $, Амстердам зі Львова та Києва 32 і 39 Євро відповідно або Чилі з Барселони і назад за 277 Євро.

lowcostavia
(Теотіуакан, Мексика – ось, зокрема, наш звіт з цілої поїздки в цю країну)

У березні 2014 року Станіслав Ільків створив сторінку  у фейсбуку, в якій почав ділитися цікавими варіантами бюджетних мандрівок. Даний мініпроект почав швидко рости і вже за півроку Стас зареєстрував доменне ім’я LowCostAvia.com.ua та створив повнофункціональний однойменний сайт, котрий за лічені місяці виріс у один із найпопулярніших тревел-блогів у нашій країні.

За професією гість цього випуску рубрики OpenMind TV системний адміністратор, але в душі, наскільки я розумію, мандрівник. Як вдається поєднувати основне місце праці з хобі, чи може захоплення подорожами перерости у основну діяльність і як за пару місяців вивести сайт на 1000+ відвідувачів у день? Про це все у інтерв’ю знизу 🙂

***

Хоча на LowCostAvia.com.ua більшість фішок стосуються саме бюджетних подорожей Європою, впевнений, що читачі сайту також зможуть і дізнаватися про більш далекі маршрути, оскільки саме зараз Стас подорожує Тайландом, таким чином почавши підкорювати нові горизонти Азії.

Support and Follow events in UkraineMore Info