Героя чергової рубрики OpenMind TV я зустрів у В’єтнамі, а саме у набережному містечку Муй Не, де ми проживали протягом майже місяця. Це було доволі приємною неспоіванкою тусуватися з колегою із Криму у абсолютно іншому кінці світу.

русфет-кадиров1

Русфет Кадиров (fb) класний SEO (Search Engine Optimisation) спеціаліст, а також активний учасних численних  профільних конференцій в Україні, на одній з яких ми власне і познайомилися. Якщо говорити на хлопський розум, то його робота полягає у тому, щоб сайти чи необхідні сторінки клієнтів вибивалися угорі списку після того, як користувач здійснить пошуковий запит. Іншими словами – піднімає сайти і сторінки в топ, що значно збільшує кількість користувачів ресурсу, а відтак і клієнтів.

Ну а про аспекти просування сайтів у пошукових системах я розпитав у Русфета вже при особистій зустрічі. Окрім того, працювати йому вдається віддалено, що він й успішно використовує, літаючи на зиму у теплі краї. Про SEO, віддалену роботу, відносини з начальством і подорожі Русфет щиро ділиться у даному корисному інтерв’ю.

***

Тревел замітки з В’єтнаму Русфер розміщує тут – vnam.trav.link. Яскравими прикладами прокачаних дрібних сайтів у вузьких нішах є інші проекти Русфета. Наприклад, сайт про велосипеди – moy.bike, а також тематичний ресурс про УАЗи – prouaz.com. А ось і ще два інші дрібніші проекти: про риб і про фотографію.

Беріть практичні SEO техніки, про які розказав Русфет, на озброєння і собі, та використовуйте їх для розвитку власного онлайн бізнесу. Або звертайтеся за вирішенням даного питання до професіоналів, таких от, як герой цього інтерв’ю.

.
Питанні до фахівців! Які ще SEO фішки Ви могли б порадити, додавши до того,
чим поділився Русфет. Що добре працює, що ні? На які речі варто звернути увагу?

Support and Follow events in UkraineMore Info