Приємно зустрічати своїх співвітчизників у далеких країнах. Але ще приємніше, якщо це знайомі або навіть друзі. Я вперше познайомився з Віталієм Подобою, коли він придбав і опрацював мій онлайн самотренінг Формула Продуктивності. Згодом ми ще неодноразово пересікалися на різних ІТ-подіях України і зрештою доля звела нас у Камбоджі.

віталій-подоба

Сам Віталій програміст. Свого часу він заснував невелику аутсорсингову компанію Softformance, роботу в якій зі своїми співробітниками будує у дистанційному режимі. Окрім того, Віталій веде тематичний блог VitaliyPodoba.com, в котрому ділиться корисною інфо з індустрії програмування, як для досвідчених професіоналів, так і для початківців.

Серед його напрацювавнь ряд курсів по програмуванню, а також ціла книга веб розробки на Django для початківців, що йде з домашніми завданнями та підтримкою. Зовсім недавно Віталій спробував жити довготривалою подорожжю без відриву від виробництва. Ось так ми і зустрілися у Камбоджі знову.

А про те, як йому вдається поєднювати мандри з керівництвом компанії та веденням навчально-освітнього профільного проекту для програмістів він розповів мені у цьому інтерв’ю.

***

Якщо Ви програміст-початківець або просто шукаєте шляхів, щоб стати частиною захоплюючої ІТ-індустрії, то блог Віталія і його напрацювання точно стануть вам у пригоді. Користайте.

Особисто мені надзвичайно приємно, що OpenMind діяльність стала поштовхом до започаткування нового напрямку у житті Віталія – довготривалих подорожей.

Також маю надію, що тренінг Формула Продуктивності принесе вам таку ж користь, як і Віталію. Ось його відгук зі підсумки тренінгу, а також власно виведена формула продуктивності. Впевнений, що це допоможе не лише програмістам, а й іншим людям з різних сфер життя і бізнесу.

Support and Follow events in UkraineMore Info