Десь у той момент, коли я нервово бігав вулицями Бішкеку, Киргистан з надією знайти хоч один пристойний сервісний центр, щоб відремонтувати мій поломаний комп, я зловив себе на думці: “Що за фігнею ти займаєшся, Орест”! Поперся у Середню Азію і вертишся, як білка в колесі тоді, коли всі нормальні люди активно працюють, з дня у день розвиваючи свою справу. Знайоме відчуття? 🙂

Ці два стани є крайнощами і для того, щоб не розриватися на шматки та й не занурюватися у рутину, людям (особливо підприємцям) варто системно, врівноважено і послідовно підходити до вирішення бізнесових та особистих справ, чи не так? Уявляючи системного практика серед наближених мені людей, в першу чергу в голові з’являється постать Кирила Куницького.

кирил куницький

Якщо ви хоч трішки користуєтеся фейсбуком, то вже могли натрапити на цю неординарну особистість. Ще б пак! Минулого року Кирил влив у фейсбук рекламу порядка 100 000 USD, а доходи його компанії Бізнес Конструктор склали більше 1 000 000 USD. Це не описка, мова йде саме про ”зелені”. Ось до речі пару фішок по FB рекламі від іншого практика. Далі цікавіше 🙂

Але повертаємося у Бішкек і мою трагікомічну ситуацію. Будучи загнаним в кут з пропущеними дедлайнами і ще левовою часткою роботи попереду, але майже без засобів до її виконання, я раптом згадав про Кирила і зайшов на його блог.

Як виявилося буквально за пару днів у нього намічалися серії подій у сусідньому Алмати, звідки власне вилітав мій рейс до України пару днів потому. Довго не роздумуючи, я запросив Кирила на зустріч, подавшись у Казахстан, щоб взяти інтерв’ю, почерпнути нових знань і набратися мудрості.

***

Дуже буде корисно підприємцям (чи особам, хто хоче такими стати), а також всім решта. Класне інтерв’ю з практиком Кирилом Куницьким про бізнес, його систематизацію, найм персоналу, маркетинг, рекламу з бюджетами порядка 100 000 $ на рік, ну і звичайно життя та інше.

(окрема подяка команді Кирила за монтаж відео)

***

Власне 22 червня з 17 до 19 год Кирил проводитиме безкоштовний вебінар “Ефективний власник бізнесу і як ним стати”. Захід буде корисним всім, хто хоче вибудувати ефективну модель взаємовідносин зі своїм вже існуючим бізнесом, зрозуміти чітку картину того, що варто робити для росту своєї справи, а також отримати відповіді на всі наболілі питання від провідного екперта.

online

Якщо відчуваєте, що “задихаєтеся” у власному бізнесі, всі завдання “висять” переважно на вас, крутитеся, як білка в колесі, але отримуєте при цьому мізерні (неспіврозмірні із затраченими зусиллями результати – всі ми там були), то цей безкоштовний вебінар саме для вас.

Щиро рекомендую і сам планую взяти участь. Деталі події під катом. Успіхів! 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info