Ювілейний 50-ий випуск рубрики OpenMind TV вийшов з одним із найбільш титулованих гостей. Ви точно його знаєте чи принаймні проекти за якими він стоїть. Слава Баранський,  співзасновник і в колишньому головний редактор популярного ресурсу LifeHacker.ru (250 000 унікальних відвідувачів у день), автор книги “Сумнів”, бестселера у російськомовному світі, головний маркетолог одного із найуспішніших стартапів України PetCube, а крім того хороший сім’янин, учасник IronMan 70.3 і просто класний чувак.

Слава-Баранський(фото взято з bubuhta.ru, ще одного творіння Слави)

Чесно кажучи, я вже давно хотів з ним зустрітися, але ніяк не мав як підступитися. І от одного чудового сонячного дня, відразу після того, як я прилетів з Центральної Азії, ми просто пересіклися на вулиці Києва. Довго не думаючи, я запросив Славу на цікаву бесіду.

В межах цього короткого, але насиченого та корисного інтерв’ю, мій співрозмовник поділився про те, як можна (і варто) розвивати контентний онлайн ресурс, парочкою корисних порад по видавництві книги, а також власним ставленням до різних видів бізнесу і життя вцілому. Ну, круто!

***

А ось і презентація (завантажити) з виступу Слави у Часописі (до речі, 10 липня у мене там зустріч), де він розповідав про свою книгу. Неодмінно користайте, якщо ви молодий автор і так само, як і я, збираєтеся невдовзі видаватися. Зрештою, це точно стане вам у пригоді.

А крім того, сміло замовляйте і собі копію книги, щоб поставити під сумнів та переосмислити актуальність тих справ, котрими ви займаєтеся на даний момент. Успіхів! 🙂

Просто процитую своє коротеньке рев’ю річної давності зі списку рекомендованих книг.

Чудове нове російськомовне видання українського автора Слави Баранського, а заодно і головного редактора та власника livehacker.ru. Книга написана просто, по-людськи і без понтів.

Подані купа реальних житєвих прикладів і корисних рекомендацій по тому, як повернути власне життя у правильне русло на основі чотирьох складових, котрі у сучасному постіндустріальному суспільстві перетворють людей на зомбі: телефон, соцмережі, харчування, спорт.

Support and Follow events in UkraineMore Info