Чесно кажучи, вже не дивлюся телевізора з шістнадцяти років та всіх програм, які там показують. Те саме стосується і новин всіх форм й тематики. Ось детальніше про моє практикування інформаційної дієти. Але десь рік тому почав все більше і більше чути від своїх співрозмовників про якийсь телевізійний тревел проект “Орел і Решка”. Заліз у YouTube і подивився сюжет з Гонконгу, оскільки власне туди і збирався. Ось, до речі, мій звіт з туру вихідного дня у це надзвичайне місто.

Хммм. Цікаво! Класна програма і аудиторія просто масивна! Деякі сюжети набирають навіть більше 1 млн. переглядів. Хто ж за цим стоїть? Тому вирішив розібратися у ситуації і запросив на розмову Катерину Турову, креативного продюсера, а також спіавтора цього мегапроекту, рівним якому мабуть не було за всю історію українського телебачення.

катерина-турова-орел-і-решка(гарну фотку чарівної Каті позичив у pink.ua)

Тому записав інтерв’ю до чергової рубрики OpenMind TV. В межах цієї коротенької, але насиченої, розмови Катерина розказує про ідею виникнення і процес зародження проекту “Орел і Решка”, як відбувається організація зйомок сюжетів з середини, а також деякі інші нюанси.

Але найцікавішим є те, що наразі у проект шукається ведучий і ще ряд інших членів команди, які могли б якісно доповнити вже наявні напрацювання. Власне, Катерина також детальніше розповідає про те, кого шукають у проект, як подати заявку і якими якостями повинні володіти ці люди. Тому користайте і насолоджуйтеся відео.

***

Ось канал “Орел і Решка” на YouTube, а тут фан-група у FaceBook. Долучайтеся. Це цікаво і корисно.

Щоб подати свою кандидатуру, пишіть приватне повідомлення до TeenSpirit Studio або на пошту.

Support and Follow events in UkraineMore Info