Я спеціально не публікував цього інтерв’ю, хоча записав його ще півтора місяці тому. Річ у тому, що на початку серпня я відвідав Берлін (ІТ столицю Європи), взявши участь в DNXGlobal, одній з найбільших конференцій для digital nomads (географічно вільних онлайн підприємців), де навчився “мастермайндити”, а також зустрів купу класного люду та обзавівся корисним контактами серед лідерів індустрії.

Одним із них виявився Маркус Морер, засновник ряду подій для digital nomads у світі, а також лідер цього глобального руху. Він дуже занята людина і, як ви вже могли здогадатися, його не так вже й легко впіймтаи, зважаючи на інтенсивність пересування по світу, а також забитий графік.

marcus-meurer

Я планував приїхати у Берлін всього на вихідні, а завис аж на тиждень, щоб перезнайомитися зі всіма цікавими мені людьми. Великою мірою саме Маркус надихнув мене на організацію OpenMind FORUM, що пройде 3-4 жовтня у Львові, а також ще більше замотивував робити активніших кроків до формування digital nomad спільноти в Україні.

***

У даному інтерв’ю Маркус розповідає про те:

  • як він перейшов з життя офісного клерка у вільний лайфстайл
  • яким чином локальні зустрічі можуть перерости у глобальний рух
  • чи насправді вам потрібна команда для того, щоб почати велику справу
  • три основні поради для людей, які хочуть стати digital nomad

Якщо про подібнй digital lifestyle мрієте і ви, то приходьте на OpenMind FORUM.

Це місце, де ви отримаєте купу практичних порад у напрямку розвитку своєї справи онлайн, подивитеся як це вже роблять інші люди у нас в Україні, а також зануритеся у необхідне оточення, що є таким необхідним для рушійних позитивних змін у житті та бізнесі. Ви не пошкодуєте 😉

Support and Follow events in UkraineMore Info