У світі ще є багато диваків. Одним із осіб, які насправді захоплюють є Руслан Майборода. Мені мені про нього частенько розказували, але вперше вживу ми познайомилися лише на Тревелфесті, що проходив цієї осені у Києві. Руслан просто вразив своїми розповідями про свої пригоди у Африці.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Його історія доволі цікава. Вивчившись у дев’яностих в США, Руслан почав працювати в топменеджменті великих українських корпорацій. Згодом це все набридло і він переїхав жити у Китай, піся чого заснував онлайн форум Китайський Компот (Sinicom.ru), що є найбільшим російськомовним інтернет ресурсом про бізнес із Піднебесною.

Десь чотири роки тому вперше потрапив до Африки і просто закохався у чорний континент. Відтоді регулярно досліджує місцеві племена і дороги, катаючись на велосипеді між країнами, про що описує у своєму блозі Maiboroda.com.ua. А ще у нього трьоє дітей, два шлюби за спиною і неоціненний життєвий досвід.

Як неодноразово казав у своїх промовах Руслан: “На той світ нічого з собою не забереш, тому я просто насолоджуюся життям, намагаюся пізнати світ і зростати духовно”. Після спілкування з ним просто виростають крила. Пропоную послухати Руслана і вам, через коротке інтерв’ю, яке ми записали при зустрічі ще у вересні.

Руслан вже відправився у свою епічну подорож Африкою. Ось детальний план мандрівки. Я аж сам зціпив зуби, коли прочитав те все, але на жаль (чи нащся) цієї зими моя дорога пролягає у Південну Америку. Сподіваюся, нам ще вийде разом якось помандрувати.

Support and Follow events in UkraineMore Info