Зараз коворкінгами в Україні вже нікого не здивуєш. Дана модель роботи (та з рештою проведення вільного часу)  чудово себе зарекомендувала не лише у нас, але й у світі. Я й сам, коли подорожую, залюбки всідаюся у тепленьке дружнє місце, щоб ефективно попрацювати і потеревенити з близькими по духу людьми.

Але ж звідки взялися коворкінги, що стоїть біля їх витоків, а також чого вартує відкриття і ведення подібного закладу знають не всі. Моїми черговими співрозмовниками є молоде поджуття Максима і Стефанії, автори одного із перших коворкінгів у Львові – Godo.

godo-коворкінг-львів1

Найцікавіше полягає у тому, що вони абсолютно самостійно власними зусиллями без жодних інвестицій зі сторони облаштували заводське приміщення та зробили з нього класне місце для тусовок і роботи. Як ви вже мабуть здогадуєтеся, це зовсім непросте завдання, але герої цього випуску, власним прикладом та реальними діями підтверджують, що реально все.

Під час коротенької розмови ми доволі детально поговорили про те, яка підготовча і поточна робота стоїть за створенням і веденням коворкінгового простору, а також торкнулися питань переваг для людей, які вибирають для себе подібний формат роботи.

***

.

Support and Follow events in UkraineMore Info