Це гостьовий пост Ірини Бабенко завзятої мандрівниці рідним краєм і не тільки. В даній статті Ірина поділиться декількома сервісами, що покликані допомогти спланувати ідеальну подорож Україною.

Отже далі прямим тектом від самої Ірини:

Щоб гарно відпочити не обов‘язково їхати за тридев’ять земель. Море, гори, замки, фортеці, парки та ще багато різних цікавинок є в нашій Україні. А щоб ваша подорож вдалася на всі 100%, тримайте 5 зручних сервісів, які допоможуть все спланувати: від покупки квитків та пошуку житла до формування маршруту по найцікавіших місцях. Користуйтеся із задоволенням.

***

1) Hotels24.ua — найбільший вибір житла в Україні та знижки 50%

Hotels24.ua — cервіс бронювання готелів

Hotels24.ua – cервіс бронювання готелів

Hotels24.ua — це український сервіс бронювання готелів, аналогів якому на нашому ринку нема. По-перше, саме тут ви знайдете найбільшу кількість готелів (хостелів, квартир, приватних садиб) в усіх куточках України, по-друге, на сайті діє постійна акція “Готелі за півціни”, де можна забронювати номер зі знижкою 50%. А ще сервіс надає цілодобову підтримку клієнтам — вам залюбки допоможуть забронювати житло навіть серед ночі у вихідний день в розпал сезону.

***

2) Proizd.com.ua — автобусні та залізничні квитки без черг до кас

 Proizd.com.ua

Proizd.com

Щоб швидко знайти та придбати квитки та потяг чи автобус, користуйтеся Proizd.com.ua, і ви назавжди забудете про черги на ЖД вокзалах і витрату часу на довгі процедури реєстрації. Тут все максимально просто, зручно та швидко. А ще вас порадують ціни, які часто навіть нижчі, ніж на офіціному сайті Укрзалізниці.

***

3) V-dorogu.com — щоб не забути вдома найголовніше

V-dorogu.com

V-dorogu.com

Буває, що вирушили в поїздку, а з голови не вилазить надокучливе “Ми точно щось забули”? До ваших послуг — v-dorogu.com. Це безкоштовний сервіс, який допоможе швидко скласти список усіх, необхідних для вашої поїздки речей. Просто заповніть поля з інформацією про відпочинок і вуаля — до ваших послуг список рекомендованих речей, які варто взяти з собою. Це і документи, і одяг, і ліки, і багато різних корисних дрібничок. Звичайно, ви можете редагувати і підлаштовувати список під себе.

***

4) Horizonavenue.com — маршрут по визначним місцям в один клік

Horizonavenue.com

Horizonavenue.com

Цей сервіс підкаже, які визначні місця обов’язково варто відвідати під час відпочинку в тому чи іншому місці. Просто введіть в пошуковий рядок бажане місто в будь-якій точці України, і ви отримаєте цікавий маршрут з описом кожного об’єкта . Він буде складений на основі рейтингу популярності пам’яток Trip Advisor. Вбудований конструктор дозволяє видаляти і додавати додаткові об’єкти поїздки, вибрати тривалість і насиченість подій. Крім того, є можливість замовити екскурсії, і навіть квитки на концерти і театральні вистави.

***

5) Settle — заклади харчування приготують ваше замовлення заздалегідь

Settle

Settle

Який відпочинок без відвідування місцевих кафешок та ресторанів? Для того, щоб не витачати дорогоцінний час на чекання поки приготують та принесуть ваше замовлення, користуйтеся settleorder.com. Цей додаток дозволяє заздалегідь замовити їжу і оплатити рахунок. Вам залишиться лише прийти до обраного закладу на все готове, повідомити своє ім’я, насолодитися замовленими стравами і піти, коли буде зручно — адже все вже оплачено.

Друзі, а якими сервісами користуєтесь ви? Давайте ділитися 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info