Буквально перед поїздкою на 5 місяців у Південну Америку і США я зайшов у класний магазин Gorgany, щоб прикупити деякі речі до подорожі. Основним, що я шукав були сандалі. У мене доволі високі вимоги до сандалів зокрема, оскільки я люблю у них бігати й лазити по горах. Тому розглядав high end моделі.

І от продавець-консультант запропонував мені невідомі сандалі українського виробника Turbat. На перший погляд виглядати добротно зроблені, тому я, довго не роздумуючи, придбав їх, підтримавши вітчизняного виробника.

Пройшло півроку, я повернувся домів і завітав у Lviv Travel Club, в межах якого щитижня відбуваються розповіді про подорожі. Поспілкувався зі старими знайомими, серед яких і Мар’ян Стрільців. Виявилося, що Мар’ян саме займається розвитком Turbat, а крім того до асортименту бренду входять фліски, штани, термобілизна й інші товари для туризму.

На днях Мар’ян завітав в до мене у гості і розповів про історію виникнення цього бренду, деякі робочі ньоанси, з котрими стикаються вітчизняні виробники а також загалом розкрив філосовію того, як вони підходять до споживача. Впевнений, вам буде цікаво і корисно, адже не так вже й багато ми маємо локальних виробників.

А тим часом я і далі практично щодня ходжу у сандялах Turbat. Радий, що маємо такі речі.

Друзі, якщо ви знаєте інших класних вітчизняних виробників одягу чи іншої продукції, напишіть у коментарях пару слві про них і поділіться лінком на їх сайт. Буду щиро вдячний.

СВІЙ ДО СВОГО ПО СВОЄ!

Support and Follow events in UkraineMore Info