На цьому блозі є вже купа “історій успіху” того, як абсолютно прості люди доходять до яскравого життя за рахунок поступових послідовних і логічних кроків, починаючи практично з самого нуля. Але цей кейс є по-справжньому унікальним.

Ще у далекому 2012 році, коли я лише розпочинав свою навчально-практичну TraveLEarning діяльність, а кількість моїх клієтів можна було порахувати на пальцях, до мене звернулася молода симпатична дівчина Христина Антоник.

Христина Антник

Спочатку вона придбала мій курс по плануванню самостійних мандрівок Європою (EuroTrip вже застарів, але iTravel більш актуальний) і відразу після цього подалася у свою першу самостійну мандрівку. Подорожі настільки захопили Христю, що вона вирішила зробити їх своєю професією, а відтак і невід’ємною частиною життя.

Тому почала розбиратися у тематиці самостійних мандрів, а щоб навчитися ефективно просувати свої послуги, скористалася іншим моїм, цього разу вже бізнес орієнтованим, курсом, покращеною формою якого є теперішній TraveLEarning MEGApro. Почалася невтомна праця.

***

Отже наша героїня заснувала блог Travelby.com.ua, почала писати, досліджувати і занурюватися у бажане оточення, активно вишуковуючи потенційних партнерів і клієнтів. За деякий час Христина заробила свої перші кровні 300 грн (тоді ще долар був по 8 грн.), після чого справа пішла по наростаючій.

Тут Христя детально описує історію становлення свого проекту в блозі
– travelby.com.ua/pro-mene/istoriya-vynyknennya-blohu-yak-tse-vse-pochalos

А це відео-відгук для мене, який Христя записала ще три роки тому, протягом своєї чергової подорожі. Вона коротко розповідає про те, чого навчилася на курсі і які кроки вдалося зробити.

З того, часу багато чого змінилася. Христя продовжувала подорожувати (і вже відвідала більше 20 країн), а її діяльність продовжувала розвиватися тоді, як вона ще навчалася в університеті.

Серед найбільш затребуваних послуг, якими користаються клієнти Христини, є індивідувальний підбір і планування подорожі, а також Шенген візова підтримка.

Зазначте, що ви дізналися про неї з сайту Ореста Зуба,
OpenMind.com.ua, і отримайте знижку, хоч ціни у неї і так смішні.

Також Христя неодноразово відвідувала наші живі події та й залишається активною учасницею віртуальної спільноти. Невдовзі вона також приїжджає на Digital Nomad форум.

Буквально пару днів тому Христя була у Львові і ми зустрілися, щоб пригадати славну минувщину, а також записати класне інтерв’ю, у якому вона детальніше розповідає про свій шлях становлення, як дівчинки-підприємця-підлітка, а також ділиться корисними порадами з власної практики про те, як їй вдалося заснувати онлайн бізнес і почати подорожувати.

Чесно кажучи, я реально вражений. Беріть приклад і надихайтеся з нашої героїні і ви.

Заходіть на сайт Христі Travelby.com.ua, щоб краще познайомитися з її діяльністю, а також приходіть на Digital Nomad форум 2-3 липня у Львові, щоб особисто поспілкуватися з нею, а також майже двома сотнями “цифрових кочівників” і бажаючими ними стати. Успіхів!

P.S. Також, якщо ви раптом пропустили ebiz2016 – безкоштовну онлайн конференцію про інтернет бізнес в Україні, то переходьте за лінком і реєструйтеся, щоб отримати всі записи виступів і встинути на останній день сьогодні. Це безкоштовно. Буду радий вам допомогти.

Support and Follow events in UkraineMore Info