… не поїдуть у заповітну подорож, не створять бізнесу, не подарують собі і своїм близьким життя, про яке мріють… 

Хотілося ще дописати: “Життя, на яке заслуговують!” Але правда полягає у тому, що…

КОЖЕН МАЄ РІВНО СТІЛЬКИ, НА СКІЛЬКИ СПРАВДІ ЗАСЛУГОВУЄ. Крапка! 

Я звик завжди випромінювати позитив, показувати перспективи і приклад. 

правда

Але цей меседж трішки інший – покажу вам перспективу негативну того, що швидше за все трапиться, якщо далі продовжувати тішити себе ілюзіями про те, що все зміниться. 

НЕ ЗМІНИТЬСЯ, якщо не підняти свій зад і не взятися за справу.

Вибачте за прямолінійність наперед, але просто відчуваю, що хочеться це сказати і вкотре ловлю себе на тому, наскільки кайфую від того, коли пишу щиро від душі прямо те, що думаю.

Особисто знаю людей, які три роки купують квиток на Балі чи запускають власний бізнес. За цей час у деяких з них (мої ровесники) вже з’явилася сивина, полисіння або чітко виражені зморшки на обличчі. А вони і далі тішать себе ілюзіями про те, що колись цей день настане. 

***

Щодня на мою поштову скриньку чи у фейсбук надходять десятки повідомлень з цікавими яскравими ідеями, що мають право на життя. Але, коли запитуюся якими будуть наступні кроки, людина каже, що зробить оголошення у соцмережах і буде спостерігати, як на банківський рахунок поступатимуть кошти. 

Будь-яка справа чи амбітна ціль вимагає купу підготовки, стримання, сумління і активних дій. Це аксіома. Не існує легких швидких шляхів. Я переконався у цьому сам, що підтвердилося спілкуваннями з різними людьми, включаючи українських мультимільйонерів

Якщо ви бачите, що комусь щось непогано вдається, то копніть трішки глибше. Спробуйте з’ясувати що він для цього робить. Повірте, ви будете враженні, які об’єми роботи за цим стоять і швидше за все скажете: «О ні, це не для мене. Я так не з міг би». Ось і все. 

***

Правда полягає у тому, що треба вкалувати, якщо ви бажаєте кращого. Єдиним нюансом є те, що вкалувати значно простіше тоді, коли справа, якою займаєтеся співпадає з вашими цінностями та сферою діяльності, наближеною до вподобань і навичок. Все решта – це просто робота над собою.

Увага до деталей, бажання створити більше ніж від тебе очікують, продумування кожного кроку і гасіння пожеж навіть тоді, коли цього взагалі не хочеться робити. Ось робота. 

Більшість просто не здатні на це. Тому вони і є більшість. З цим можна змиритися! А можна поступовими кроками раз за разом починати йти туди, куди хочеться. 

Перегляньте три моїх відео, які я записав на дану тему свого часу (бажано у витриманій послідовності): 

  1. Як я вирвався з дня сурка, почав рано прокидатися і заснував бізнес
  2. Як не зламатися і що допомагає мені притримуватися прийнятих рішень;
  3. Як виробити довготривалу сталу звичку і що допомагає мені у цьому.

Там пояснення і приклади по реальних життєвих ситуаціях, з якими мені доводилося стикатися. 

Цей блог, ці подорожі та інше з’явилися не просто так. Це, блін, насправді складно. 

Але чи варто через надмірні труднощі не тягнутися до зірок? Звичайно що ні. До них варто тягнутися, адже шлях, яким ідемо є фактично життям. Питання лише у тому, зробите ви це чи ні. 

***

Не технології чи спеціальні знання є основними, а внутрішній стержень, принципи і підходи. Це база і грунт до будь-яких подальших звершень.

Тому, якщо базаєте виховати (чи покращити) ці метафізичні навички і в своєму житті, щиро запрошую приєднатися до онлайн тренінгу Формула Продуктивності (деталі за лінком).

Живіть Свідомо – Open Your Mind

Support and Follow events in UkraineMore Info