Це пост-огляд про рюкзак Terra Incognita – Transit 36L. Річ у тому, що під час недавньої подорожі у Центральну Америку порвався мій колишній рюкзак, тому постало питання вибору нового найкращого друга у подорожах, адже великою мірою саме від цього залежить успіх мандрівки. Таким чином у останню поїздку навколо Каспійського моря я збирався поїхати із новим спорядженням.

Досліджуючи що є на ринку у мене аж розбігалися очі від тої сили-силенної класних продуктів, але треба було щось вирішувати. Мої основні вимоги: окреме відділення для ноутбуку, розмір, щоб поміщався в ручну поклажу у літаках, зручний функціонал.

Якось одного вечора, мотаючись між найвідомішими глобальними брендами, на одному із українських онлайн магазинів у рубриці рюкзаки для ноутбуків я зауважив непоганий на вигляд наплечник. Перейшов на його сторінку і виявилося, що це рюкзак Terra Incognita. Копнувши далі, я побачив, що у них є ціла лінійка рюкзаків з відділеннями для ноутбуків.

Маючи непоганий попередній досвід з цією фірмою і підтримуючи українського виробника, я вирішив спробувати і обзавівся моделлю Transit 36L. Зацініть який красень.

рюкзак terra incognita transit 36l

Пройшов майже місяць! На жаль мені не вдалося реалізувати цілу подорож, як було задумано, оскільки не вийшло отримати візу в Туркменістан. З цим разом накрився Узбекістан, Казахстан і мій зворотній квиток в Україну. Тим не менше побував у Баку (Азербайджан), Ірані та Вірменії.

У мене було достатньо часу і ситуацій, щоб належним чином протестувати рюкзак Terra Incognita – Transit 36L, тому вирішив записати коротенький відео-огляд, виділивши переваги і недоліки цього продукту. Сам часто перед покупками подібних речей передивляюся огляди, тому розумію наскільки важливо є об’єктивно передати характеристики, опираючись на практичний досвід користування.

***

***

Резюме – рюкзак Terra Incognita Transit 36L

Переваги:

  • окреме зовнішнє відділення під ноутбук
  • дуже багато різних корисних кишень і відділів
  • відповідність розмірам ручної поклажі в літаках
  • цупкий і якісний матеріал
  • ціна (дешевший за подібні аналоги на ринку)
  • це український бренд

Недоліки:

  • не надто зручний доступ до головного відділення
  • безтолковий розвантажуючий набедрений пояс (знімається)
  • при повному запакуванні відчутно тягне назад

 

Загалом щиро вважаю рюкзак Terra Incognita – Transit 36L є чудовим варіантом для digital nomads, тобто таких цифрових кочівників, як я, котрим потрібен лише ноутбук, голова на плечах і найближчі люди поряд.

рюкзак terra incognita

З вмісткістю 36 літрів, це явно не рюкзак для міста, але й купу непотребу туди теж не запхаєш. Якраз золота серединка для тих, хто бере з собою лише найнеобхідніше і не любить здавати свої речі у багаж під час перельотів. Особисто мені його місткості цілком вистачає для роботи, подорожей і щасливого життя. Ось додатково огляд речей, які завжди зі мною.

Сподіваюся вам став корисним цей огляд. Особисто мені дуже приємно, що подібні речі виробляються у нас в Україні і я залюбки продовжуватиму користуватися цим наплечником.

Support and Follow events in UkraineMore Info