Я щиро вірю в силу притягання! Це тоді, коли ти чогось хочеш, думаєш про це і зрештою воно приходить у життя. Ледь не забув додати, що потрібно хоча б щось робити і докласти трішки зусиль.

Так ось, у одній із попередніх статтей про плани на 2017 рік я писав, що збираюся закрити 100 країн до кінця цього року. Але було одне “Але”. Якщо чітко слідувати заданому плану, то на кінець року вийшло б всього 99 країн. А потрібно 100. Ритм і без того інтенсивний, що передбачає поїздки кожного місяця. Хоча інколи варто зробити ще один натиск, щоб досягнути бажаного.

Відповідно постало питання – куди полетіти так, щоб відносно недалеко, недорого і без напрягу. Але не просто поставити галочку, а й відчути та хоча б спробувати зрозуміти країну. Глянувши на карту відвіданих мною країн, ви побачите, що варіантів насправді не так вже й багато.

І от мастивши собі голову останнім часом, як же закрити цю дірку, я випадково натрапив на ряд класних пропозицій в Туніс від Misto.Travel. Туніс? Пакетним туром? Хммм. Середземне море, історичні міста, пустеля Сахара та інше. Чому б і ні…

(на фото: Оман)

Скажу чесно! Перед тим я лише один раз літав пакетним туром. Це був Кіпр майже 5 років тому. Тоді ми обрали найдешевший готель і придбали тур лише заради перельоту і даху над головою. Далі винайняли на тиждень авто і весь час колесили по острову.

Подібна ситуація і зараз з Тунісом, але до місця проживання ми підійшли вже більш прискіпливо. Хочеться нормально позависати на морі, а крім того логістично знаходитися у центрі країни, щоб без проблем відвідати древній Карфаген та переночувати під зорями у Сахарі, а крім того побачити селище троглодитів, де знімали старі Зоряні Війни.

Коротше кажучи, ось наш готель в місті Сус, що саме по собі варте уваги, оскільки, як і Львів, входить до списку світової спадщини ЮНЕСКО. Дати нашого туру 11-18 травня. Вилітаємо з Києва. Ціна наразі 634$ з All inclusive.

Оскільки Misto.Travel – це онлайн агенція, то ціла подорож бронюється у декілька кліків. Радий, що у нас вже є такі сервіси. Приєднуйтеся, якщо маєте можливість і хочете разом потусити.

***

Ось наш скромний план, що може підправитися:

  • 11 – прибуття і відпочинок на морі та у готелі
  • 12 – відпочинок на морі та візит у центр міста Сус
  • 13-14 – дводенна поїздка у Сахару з ночівлею в пустелі
  • 15 – відпочинок на морі та у готелі
  • 16 – одноденна поїздка у Карфаген і Туніс (столиця країни)
  • 17 – відпочинок на морі та у готелі
  • 18 – виліт до Києва, де того ж вечора у мене презентація Формули Продуктивності на Книжковому Арсеналі.

Зазвичай ми подорожуємо самі, хоча інколи збираємо тусовки. Будемо знімати фото/відео, спілкуватися з місцевими та між собою. Чого лише варті мандрівки круїзом через Атлантику і по Бразилії. Впевнений, що буде весело…

***

Питання до тих хто був у Тунісі чи щось знає? 

Як би ви підправили маршрут? Що ще варто подивитися і чим зайнятися? Якісь цікаві фішки?

Support and Follow events in UkraineMore Info