Я зовсім не є людиною, завернутою на шмотках чи інших предметах матеріального світу. Тим не менше люблю класні речі та притримуюся принципу, що краще менше, але якісніше. Впевнений у вас також захоплює та чи інша сфера діяльності, де матеріальні речі відіграють значну роль.

А, якщо так і є, то значить там можна збудувати цілий бізнес, оглядаючи, тестуючи і рекомендуючи ці речі для своєї аудиторії. Справа насправді дуже цікава, якщо любити цю діяльність, розбиратися в найменших деталях і намагатися постійно розвиватися.

Антон Прохоров - ПроПоходи

Герой нашого чергового інтерв’ю, Антон Прохоров, обрав для себе дуже цікаву нішу – пішохідні походи на природі, і як на мене дуже грамотно розвиває цей напрям за рахунок різноманітних онлайн інструментів. Я й сам частенько заходжу на його сайт ProPohody.com та однойменну фейсбук сторінку, щоб переглянути новинки туристичного спорядження, а також підібрати якісь конкретні речі для чергової мандрівки.

Таким чином вдалося зібрати класний список (переглянути) для недавньої поїздки у Фінляндію, де я пару днів провів на самоті у полярному лісі. Все спрацювало просто супер і невдовзі опублікую статтю про цю нетипову мандрівку.

А наразі рекомендую переглянути інтерв’ю з Антоном, яке ми записали відразу після мого прильоту з Хельсінкі у Київ. Говоримо про онлайн бізнес у темі оглядів речей. Моделюйте, якщо є інша сфера, яка вам до душі. А вона точно повинна бути.

Основні моменти про, які йде мова у розмові:

  • Як краще диверсифіковувати діяльність онлайн ресурсу;
  • Чому Антон перейшов з російської на українську при веденні блогу і як це відбилося на справі;
  • Як Антон наважився на власну справу, пішов з роботи і почав працювати на себе;
  • Де бізнес і з чого беруться гроші в подібних проектах на прикладі ПроПоходи;
  • Як знайти баланс між продажами та генерацією контенту;
  • Класний спосіб робити огляди;
  • Ефективні й вартісні способи отримувати конструктивний зворотній зв’язок від аудиторії;
  • Три ключові фактори успіху онлайн ресурсу в темі огдяду речей.

***

До речі, Антон зі своїм бізнес партнером Христиною будуть виступати на Digital Nomad Форумі, де глибше зануряться в тематику розвитку онлайн бізнесу в темі речей і не тільки. Приєднуйтеся і ви.

Сподіваюся вам сподобалося це інтерв’ю. Заходіть на сайт ProPohody.com, щоб знайти огляди крутих речей для вашої наступної мандрівки, а також ближче познайомитися з Антоном і його діяльністю. Успіхів!

Support and Follow events in UkraineMore Info