Основним сайтом, через який я бронюю житло у мандрах є Booking. Ще купа класних тревел сервісів ви знайдете в рубриці Використовую ==> Для Подорожей. Як правило, бронювати онлайн практично завжди дешевше ніж робити це на місці. Перевірено! Окрім того маєте “peace of mind”, оскільки знаєте куди тримаєте курс. А, якщо це перша ніч по прильоті, то бронювати житло наперед просто обов’язково, щоб втомленим з літака не шукати дах над головою у незнайомій місцині.

Зазвичай Booking.com видає непогані ціни, але є ще один тревелхак, який дозволить вам зекономити з кожнього бронювання у форматі повернення 5% оплаченої суми. Отже, палю фішку.

***

1) Для початку необхідно мати будь-яку Mastercard картку

Недавно, я писав про те, що власники Mastercard Platinum від Райфайзен Банку Аваль отримують PriorityPass, що надає доступ у бізнес лаунжі понад 1000 аеропортів світу. Ось детальніше…

Отже, маєте ще одну причину відкрити Mastercard, якщо у вас раптом нема. Але для поверенення 5% бронювань це може бути картка будь-якого банку і не обов’язково типу Platinum. Підійдуть повністю усі, навіть найнижчі рівні. Я користуюся ще Приват і Кредо.

***

2) Реєстрація на bilshe.mastercard.ua 

Там вносите номер свого телефону, підтверджуєте за допомогою коду, що прийде по смс і заповнюєте решта інфи про себе.

Далі реєструєте свою картку. Увага! Це повинна бути лише Masterсard, видана в Україні.

Cистема заблокує 1 гривню і надішле спеціальний код, який варто вписати у відповідне поле.

Увага! Мені довелося пару разів пробувати, щоб успішно пройти весь процес реєстрації. На Chrome чомусь зависло, але все спрацювало на Safari. Мартусі спершу не прийшов код по смс. Тому просто спробуйте покомбінувати!

***

3) Каталог bilshe.mastercard.ua і акція -5% на Booking 

Після реєстрації вас відразу перекине у каталог з різними пропозиціями, але наразі нас цікавить лише -5% на Booking. Тому переходимо туди.

Також можна напряму зайти по лінку bilshe.mastercard.ua/booking.

***

4) Спеціальний лінк для бронювання

Це найважливіша частина! Для того, аби спрацювала система і вам було повернуто 5% суми, потрібно здійснити бронювання по спеціальному лінку. Для цього можете просто клацнути по відповідній кнопці на сторіці акції…

… або ж скопіювати лінк, який виглядатиме приблизно ось так.

Про те, що все ОК, ви знатимете завдяки банеру посередині сторінки: «In partnership with MC БІЛЬШЕ».

***

5) Бронь готелю і cashback 5% 

Шукаєте бажаний готель чи інший тип проживання і само собою здійснюєте оплату карткою, яку зареєстрували у системі. А, якщо бронювання онлайн не потребує оплати наперед, то не забудьте при розрахунку на місці використати саме цю картку.

Обіцяні 5% суми повинні повернутися на вашу картку не раніше 45 днів з моменту виселення. Саме так написано на сторінці акції. На жаль у мене ще не було змоги перевірити як і коли надходять кошти, оскільки сам зареєструвався лише пару днів тому. Але побачимо!

***

6) Система лояльності та інші плюшки

Як бачите, в каталогу bilshe.mastercard.ua є купа інших пропозицій, але користування ними можливе при наявності балів. Наприклад, знижка -50 грн. для поїздки на Uklon коштує 10 балів.

Перших 10 балів нараховуються відразу після реєстрації, а потім по 1 балу за кожну покупку зареєстрованою карткою. Це щось подібне на систему лояльності і було б круто, якби там з’явилися можливості купувати за бали ще й авіаквитки, оскільки картками і так всі користуються. Це сигнал авторам сервісу.

Ось і все! Сподіваюся, це корисна інфа і пам’ятайте, що зекономлені кошти – це фактично зароблені гроші, які зможете використати на інші потреби. Успіхів та кльових вам мандрів!

Support and Follow events in UkraineMore Info