Якщо хоч трішки цікавитеся просуванням онлайн, то вочевидь неодноразово натрапляли на обіцянки легких “золотих гір”. Скажу вам чесно! На початках своєї блогерської кар’єри (більше п’яти років тому) я шукав кнопку “БАБЛО”, але після кількох місяців так і не намацав її на клавіатурі, зрозумівши, що онлайн справа – це така ж робота!

Різниця лише у тому, що форматом контакту бізнесу з клієнтом є інтернет медіа, а методи просування здійснюються онлайн! От і все!

Тут, як і в багатьох інших індустріях, є купа шахраїв! Що в принципі цілком нормально для людського буття…

Важливо вміти відрязняти одних від інших, щоб не попектися! 

Зазвичай, це доволі просто зробити! Достатньо всього лиш глянути трішки далі! А що ж відбувається за тими гучними словами й сміливими обіцянками!

  1. Чи має організація сайт! Якщо так, то наскільки він активний!
  2. Чи веде хтось від представників організації свої соцмережі!
  3. Можна просто загуглити і подивитися що пишуть на просторах всесвітньої павутини!
  4. Та інше…

***

Я дуже спонтанно вирішив написати цей пост, оскільки на днях один із членів нашої TraveLEarning спільноти повідомив у внутрішній групі, що йому надійшов лист від сервісу, який я ще пару років тому використовував для ведення розсилки.

А тут сам зміст повідомлення!

Отже, якби раптом ви отримали подібного листа, просто майте на увазі, що це не я! Зрештою до цього і не складно здогадатися, зважаючи на стиль написання!

Тим не менше, інколи дехто із вас, дорогі читачі, вказує мені на випадки, коли хтось видає себе за Ореста Зуба чи намагається іншим чином паразитувати на напрацюваннях OpenMind. Зазвичай це просто смішно і ніяк мене не задіває.

Але основна небезпека криється у тому, що люди можуть піти на ім’я, котре я щодня вибудовую вже протягом багатьох років (це і є сила бренду), в результаті отримавши пшик!

Мені ще не доводилося цього робити, але як то кажуть:

Облити когось брудом доволі просто!

А от змивати його потім дуже складно!

Тому, просто знайте! Я абсолютно відкритий! З будь-якого питання, ви можете написати мені у одну із соцмереж (Facebook / Instagram) або ж напряму на мейл orest@openmind.com.ua. Можете підійти на вулиці, коли я прогулююся рідним Львовом або ж у барі, коли я зависаю з друзями. Тільки не соромтеся! Я працюю для вас!

***

А ще, якщо ви хочете навчитися просувати комерційну і не тільки діяльність онлайн, то вам у пригоді стане мій навчально-практичний курс TraveLEarning! Чесно кажучи, це навіть не курс, а ціла платформа, що покликана сприяти розвитку бізнесу в Україні, де головними методами просування виступають ефективні онлайн інструменти!

А ще просто нереально крута спільнота однодумців, яких вже майже чотири сотні! Впевнений, що навтіь на цих кількох невеличких аватарочках ви декого зможете впізнати.

Окрім того, що я особисто підтримую вправних учнів своїми ресурсами, то ще й самі учасники доповнюють одне одного. Це справжня синергія, що генерує взаємовигоду для усіх сторін!

***

Детальніше про принцип роботи цієї платформи вичерпно написано ось тут – https://openmind.com.ua/travelearning-megapro/ 

Отже, якщо вам імпонують мої методи роботи онлайн і ви бажаєте опанувати цю надзвичайно захоплюючу галузь, то закликаю приєднуватися до групового потоку, який от-от стартує! На даний момент діють найкращі умови участі!

А, якщо у вас будуть ще додаткові запитання, то можете сміло вписувати їх у коментарях до цього посту або ж напряму зателефонувати моїй помічниці Катерині +380633020223! Успіхів!

Support and Follow events in UkraineMore Info