За подібні кейси я готовий віддати душу (ну, принаймні частину її), адже ніщо так не може тішити вчителя, як успіхи його учнів. Декілька років тому я вже публікував історію Дари Кареліної, котра завдяки бізнес системі TraveLEarning зуміла вивести свою фітнес практику на новий рівень, а згодом і переїхала в Нью-Йорк, де ми з нею знову зустрілися.

Цього ж разу у нас новий герой! Зустрічайте, фітнес-тренер і дієтолог-консультант Тарас Колодій, автор проекту TrainerOnline.com.ua. А ще у нього свій сервіс доставки здорової їжі по Луцьку – EatFit.com.ua.

Його родзинка – “Розумне Схуднення“! Ось що пише сам автор у себе на сайті:

… Систематизувавши свій досвід проведення дистанційного тренінгу для схуднення в домашніх умовах я зрозумів, що напрацював досить ефективну методику для схуднення в домашніх умовах. І це недавало мені спокою, я усвідомив, що можу допомогти людям стати щасливими, отримати гарну фігуру, бути здоровими. Хотілося тренувати всіх…

.
Окрім клієнтів з залу, з’явилися клієнти у вайбері, фейсбуці – у всіх позитивні результати. Я відчував себе супер корисним навіть не бачачи клієнта. Нам вдавалось мінятися і міняти своє життя. Тепер я не хочу обмежуватись локацією свого проживання.

***

Таким чином виникла ідея професійно виводити свою діяльність онлайн, пройшовшись уже по протоптаній стежині. Тарас приєднався до недавнього групового потоку навчально-практичної програми TraveLEarning, мета якої допомогти людям розпочати новий онлайн бізнес чи вивести в інтернет уже існуючий (на основі унікальних знань, професійних навичок чи хобі).

І ось трапилося дещо, чого я навіть не очікував! Уже на другий тиждень після старту навчання Тарасу вдалося отримати перших 6 клієнтів з інтернету, заробивши при цьому понад 9000 грн. Ось що він написав у нашій спільній внутрішній групі, де постійно ведеться обговорення, а також здійснюється братерська підтримка поміж майже 400 онлайн підприємцями чи бажаючими ними стати.

Прикольно, правда? Серед задокументованих подібних швидких результатів подібне вдавалося хіба Івану Боброву та Олександру Карпану. Звичайно були і ще випадки, але їх не так вже й просто “виловити” у всесвітній павутині. Зрештою, побудова онлайн бізнесу – це не який набір випадкових дій, а злагоджена системна робота, спрямована у чітко визначеному напрямку! Як показує практика, для того, щоб більш-менш твердо стати на ноги, потрібно декілька місяців системно працювати.

Легких шляхів не існує! Крапка! А, якщо хтось обіцяє інакше, то рекомендую наперед добре ознайомитися про що йде мова. Тим не менше, подібні кейси, як у Тараса, просто не можуть не тішити. Люблю працювати з рішучими людьми, які звикли діяти і націлені на результат.

“То що ж він такого особливого зробив”;- запитаєте ви! Насправді начебто нічого! Просто взяв та опублікував у себе у фейсбук профілі ось таке повідомлення! Власне це передбачено нашою навчально-практичною програмою, щоб спробувати отримати швидкі результати ще на самому початку. Після такого відкривається нова чакра!

Чи можна гарантувати подібний результат, якщо зробити щось подібне у сфері вашої компетенції? Ні! Але шансів буде значно більше, якщо занурити себе у бажане оточення однодумців й працювати по визначеній методиці. Зрештою у світі вже все створене. Залишається співставити докупи працюючі інструменти й імплементувати це у своїй діяльності.

А ще просто роздивіться навкруги! Як правило навколо нас є більше можливостей (і грошей) ніж ви собі уявляєте! Багато з них лежать на поверхні. Вам залишається зробиит всього один крок!

***

Ось коротеньке інтерв’ю з Тарасом, яке ми записали вчора після зустрічі у форматі МастерМайнд, що зазвичай відбувається, у якості підсумкового живого спілкування між учасниками станом на кінець чергового групового потоку.

У відео Тарас розповідає про ті методи онлайн просування, що найкраще спрацювали для нього, а також ділиться власними планами на розвиток свого нового проекту. Беріть на замітку і проводіть паралелі у ваших власних проектах в інших нішах. Принцип роботи і просування онлайн один і той!

А ще обов’язково підпишіться на Тараса у фейсбук і заходіть на сайт TrainerOnline.com.ua, якщо бажаєте мати гарне здорове тіло. Впевнений, його напрацювання стануть вам у нагоді.

Також приєднуйтеся до осіннього групового потоку TraveLEarning, якщо збираєтеся починати власну справу онлайн чи виводити на простори всесвітньої павутини вже існуючу діяльність. Починаємо вже 25 вересня! В будь-якому разі щиро бажаю успіхів та до зв’язку!

Support and Follow events in UkraineMore Info