Нещодавно мені стукнуло 30 років! За цей час я встиг багато чого побачити і зробити. Так само, як і багато чого не встиг або ж просто не вдалося! Але наразі це особливого значення не має, адже дещо іншим є значно важливішим. Принаймні до таких висновків приходиш, коли тобі вже за тридцять. Хе-хе!

Відносини – ось у чому весь сочок! Як у житті так і у бізнесі чи інших сферах буття! За останні 5 років активних мандрів і понад 100 країн за плечима я відчуваю, що реально відбився. Від сім’ї, від друзів, зрештою від локальної спільноти. І зараз твердо впевнений у тому, що збираюся це виправляти.

Повернувшись пару днів тому з чергової тривалої мандрівки, я знову замотався (як це часто буває) і забув ось про це основне! Але на щастя у моєму колі є люди, що значно краще пам’ятають про важливі речі за мене. Мартуся разом з моїми друзяками юності потайки домовилися влаштувати сюрприз! І це їм вдалося!

Вони підступно очікували на мене вдома тоді, коли я повернувся з ресторану! Це було просто неймовірно, адже колись давно ще в студентські роки я сам їх збирав! Тепер вони зібрали мене і цьому щиро вдячний!

Звичайно в той вечір всі чудово провели час і тряхнули старіной, як належне…

***

Але це ще не все!

З тих чи інших причин багато кого не було! Тому, моя дорога Мартуся, зібрала інших наших колег з різних куточків світу, хоча і віртуально! З цього вийшло просто нереально круте відео, від якого я щойно вже вдруге пустив сльозу. Ніщо не може замінити цього відчуття.

Буду ще не раз переглядати і пам’ятати! Щиро дякую, люба, за те, що даруєш такі миті мало не щодня! Дякую і вамдорогі друзі та читачі!

Я ще досі розгрібаю справжню лавину ваших побажань у соцмережах (фейсбук / інстаграм)!

Це просто неймовірно що відбувається навколо і наскільки все взаємопов’язане між собою!

Support and Follow events in UkraineMore Info