Ну, що ж! Настав час приступати до чергової грандіозної роботи. Після того, як я відвідав 100 країн, вважаю, що маю моральне право написати практичну книгу про подорожі для українців.

Перша книга Формула Продуктивності стала всеукраїнським бестселером та увінчалася неабияким успіхом завдяки поєднанню багатьох рухомих частин. Тому сподіваюся, що наступна вийде щонайменше не слабшою. 

І, оскільки це робиться першою мірою саме для вас, дорогі читачі, то кому, як не вам, визначати, що варто внести у нове видання. Впевнений, що маєте купу запитань про мандри. І власне зараз, коли я лише приступаю, саме найкращий час озвучити те, що вас найбільше цікавить. 

***

Тому, просто уявіть, що ми зустрілися на каву (чи щось міцніше) і ви маєте можливість спитати у мене абсолютно все завгодно, що стосується мандрів чи суміжне до них.

А зараз візьміть і максимально вичерпно в деталях запишіть це у формі знизу!

Обіцяю розкрити відповідь у книзі та повідомити вас першим чином, коли світ побачить нове видання. І пам’ятайте, що від якості питання великою мірою залежить і якість відповіді. Почуємося!

Support and Follow events in UkraineMore Info