Якось так прийнято вважати, що не маючи російськомовної версії сайту, бізнес в Україні автоматично прирікає себе на провал. Зрештою цьому є ряд начебто зрозумілих причин, оскільки російськомовний ринок (принаймні, коли це стосується інтернету) є значно ширшим.

Натомість, неочевидним залишається той факт, що працюючи лише в україномовному сегменті, бізнес може досягти значно більшого успіху, ніж беручи участь у звичайних “щурячих перегонах”. Я доволі детально розписав це у статті Чому я веду блог українською і радий, що мою думку розділяє багато людей.

Цей підхід чудово себе зарекомендував у вузькопрофільних сферах, що працює за принципом 1000 справжніх фанів (або весь маркетинг світу для простих людей у одній статті). Але моєму приємному здивуванню просто не було меж, коли я побачив приклад виключно україномовного бізнесу у висококонкурентній сфері роздрібного продажу товарів техніки.

Зовсім недавно до мене звернулися представники мережі магазинів техніки МТА за підтримкою відкриття їхнього магазину у Львові. І я просто не міг не записати інтерв’ю з їхнім директором по розвитку Дмитром, щоб донести нетипову практичну філософію та бізнес-модель в типовому ринку. Впевнений, вам буде цікаво і корисно. Приємного перегляду.

 

Чого лише вартий їх опис “Про Компанію” – mta.ua/about. Відчуваєте?

***

Беріть приклад, друзі! А ще користайте зі знижки!

Для усіх моїх читачів це -5% на техніку та -20% на аксесуари (залежить від товару)!
*** Пропозиція дійсна до 31/05/2018

Просто вказуйте промокод orestzub при замовленні на сайті чи озвучуйте його продавцям-консультантам в одному із магазинів у Львові, Києві та Чернівцях. Успіхів вам!

Support and Follow events in UkraineMore Info