Свій до Свого по Своє – принцип, який зародився в Україні наприкінці 19 ст. та діяв до початку ІІ світової війни. Він полягав у тому, щоб стимулювати розвиток вітчизняного виробництва загалом, а також власного бізнесу кожного з його учасників, зокрема.

Щось подібне я збираюся організувати в УАнеті, але тут є одне “АЛЕ”. Для представників різних професій і галузей необхідна одна мова спілкування! Власне нею і стане #ОМБІЗ формула, про яку я детальніше розповів на вебінарі.

  • 00:00 –  Методика ОМБІЗ формули
  • 1:04:48 – Презентація ОМБІЗ Картелю

Ось коротко організаційна структура картелю, а також те, що отримує кожен з його учасників.

А тепер детальніше!

***

Постійно

 

1) Платформа “Свій до Свого по Своє”

Це своєрідний список з прямими контактами і компетенцією кожного із учасників картелю. Таким чином ви зможете легко і швидко знайти необхідного спеціаліста для вирішення актуальних завдань у вашому бізнесі чи інші справі.

Також тут буде окрема підгрупа блогерів та лідерів точок зору з широкою аудиторією, які зможуть допомогти розповісти про ваші ініціативи на широкий загал. А для блогерів це у свою чергу можливість знайти рекламодавців, чиї продукти і послуги вони зможуть просувати в межах власної діяльності.

 

2) Дружня та гіперактивна фейсбук спільнота

Більшості онлайн спільнот чи форумів на ринку генерують суцільний шлак і розводять теревені без жодної користі. Але тільки не в нас. Як показала практика TraveLEarning групи, наявність такої спілноти є одним із найбільших активів подібних проектів.

 

3) База знань з 2014 року, що постійно оновлюється

Складно переоцінити ту кількість питань і ситуацій, що довелося опрацювати за роки моєї діяльності онлайн. Але мова йде не лише про мої особисті напрацювання, але й обговорення в групі та різні кейси. Це безцінний актив, який зручно систематизований, згідно модулів ОМБІЗ формули (Аналіз, Платформа, Трафік, Монетизація, Масштабування).

Тут зібрані вебінари, архіви найкорисніших обговорень! Посто бери і використовуй у своїй практиці.

Постійні оновлення! Наша база знань постійно оновлюється і щотижня разом із розсилкою про Мотиваційний Понеділок ви отримуватимете лінки на найкорисніші апдейти.

 

4) Найкраща у світі тема для вордпресу – Divi

Це єдина і назручніша тема, що дає можливість самостійно і без технічних навичок створювати гарні сторінки на вашому сайті. Ми викупили ліцензію і надаємо право користування темою Divi учасникам картелю безкоштовно з регулярними оновленнями.

 

5) Технічна підтримка

Не зважаючи на те, що Divi і так є максимально адаптованою для типового користувача, як показує практика, в людей все одно виникатимуть додаткові питання стосовоно тих чи інших рішень. Саме тому в нашій команді на постійні основі працює окрема людина, яка займається підтримкою клієнтів.

***

ЩоТижня

 

1) Одне заняття, згідно #ОМБІЗ Формули.


По суті це курс, що є покращеною версією культового TraveLEarning.

Кожне заняття відкривається по четвергах і весь курс триває три місяці. З досвіду і практики знаю, що це є просто необхідним для того, щоб учасники картелю могли спілкуватися між собою однією мовою, а не тягнути у різні боки, як у казці  “Лебіть, Щука і Рак”.

 

2) Один пост у fb групі #МотиваційнийПонеділок,

… що стимулює кожного учаснкам визначити пріоритет на тиждень, притримуючись його.

 

3) Один пост у fb групі #ПідсумковаПятниця,

… що дає можливість учасникам звіритися і при потребі наздогнати упещене за тиждень.

***

ЩоМісяця

 

1) Дві онлайн сесії питань-відповідей з Орестом на зв’язку.

По ходу навчально-практичного процесу в учасників картелю виникатимуть різні питання, які я (Орест) залюбки розглядатиму особисто і даватиму вичерпні відповіді у прямому ефірі.

 

2) Один виступ гостьового спікера в межах окремої теми.

Попередньо між учасниками картелю проводиться голосування про те, яка тема є для них найкориснішою. І далі згідно цього наша команда шукає і запрошує відповідного спеціаліста.

***

ЩоКвартально

 

1) Одна ділова #МастерМайнд зустріч вживу

Ось детальніше про те, що таке МастерМайнд у нашому розумінні.

Для учаснків бета-версі] картелю МастерМайндом стане ОМБІЗ Форум, участь у якому безкоштовна.

 

2) Одна організована неформальна зустріч

Це звичайно може бути і частіше, адже наші учасники неабияк між собою дружать. Але щонайменше раз у три місяці наша команда організовуватиме умови для неформальної тусивки учасників картелю.

***

Інші Бонуси

 

1) Гостьові пости на блозі OpenMind.com.ua

Я завжди підтримую своїх і залюбки розповім про ваші напрацювання на широкий загал у форматі гостьового посту, щоб вибудувати відносини між вами та новою для вас аудиторією. Це своєрідна безкоштовна реклама, що у ринкових відносинах вимірюється тисячами гривень.

*** Ця опція стає доступною після трьох місяців перебування у картелі.

 

2) Іншого роду братерська підтримка

Для своїх від мене півцарства. Що це означає? Так ось! В пешу чергу я допомагаю саме учасникам картелю. Це проявляється у рекомендаціях окремих спеціалістів, запрошеннях на мої чи інші заходи, корисне для усіх сторін звідництво та інше.

Тобто, якщо виникає необхідність знайти необхідну людину, перше про що я зебе запитую це: “Чи він/вона серед учасників нашого картелю?”.

Наприклад! Саме таким чином Людмила Калабуха видала свою книгу-бестселлер “Почніть говорити НІ” після того, як я порекомендував її видавництву Мандрівець, які запитали у мене кого можу порадити для написання книги.

І подібних прикладів вже є немало. Просто не хочу спеціально хвалитися. Але знайте, що мені насправді не байдуже.

 

3) Знижки -10% на хостинг від WPhost.me

Це найкрутіші чуваки в УАнеті, які спеціалізуються по сайтах на водпрес. А ще у них просто неймовірна підтримка. І саме тому ми з ними товаришуємо.

+ Додаткова знижка 1000 грн на спеціальну послугу налаштування безпеки сайту.

В майбутньому збираємося розширювати коло партнерів, щоб вибивати для учасників картелю найкращі умови.

***

Спецбонуси для учасників бета-версії картелю

 

1) Безкоштовна участь в OMBIZ Форумі (7-8/07, Львів)

Так, участь повністю безкоштовна. Ось деталі – https://openmind.com.ua/forum2018/

[Форум завершився! Дякуємо усім за участь]

 

2) Виступ спікером в ebiz2018 (кін. липня)

ebiz – це традиційна щорічна онлайн конференція про інтернет-бізнес в Україні, що проводиться ще з 2014 року. Я маю бути за чесь організатором такого заходу, участь в якому взяло вже понад 10 000 осіб. Просто неймовірний двіж.

Для багатьох спікерів попередніх років, саме виступ на ebiz став відправною точкою чи переходом на новий етап у кар’єрі.

*** За бажанням і при наявності необхідної компетенції.

***

Вибачте…

 


Учасники форуму можуть вступити у Картель до 11-го липня, 21:00.
Для цього використовуйте посилання з Форуму або відпишіть на contact@openmind.com.ua


Support and Follow events in UkraineMore Info