Доля постійно зводить мене з неймовірними людьми! Зовсім недавно я виступав спікером на основному щорічному заході цифрових кочівників та онлайн підприємців Польщі – TamGdzieChce. Серед ряду доповідачів був він, Славек Мутурі, один із декількох поляків, який відвідав усі країни світу.

Оскільки, я й сам збираюся відвідати усі країни світу і цікавлюся темою, то віртуально вже знав про кого йде мова. Але зустрітися на такому заході абсолютно не сподівався. Відповідно я просто не міг не скористатися з можливості, щоб не поспілкуватися з таким титулованим гостем.

фінансова незалежність

Але говорили ми не лише про мандри, а більше про фінансову незалежність. Адже саме це дозволило Славеку відвідати усі країни світу і жити тим житям, про яке мріють мільйони. В результаті вийшла дуже цікава і насичена розмова.

***

Як виявилося, Славек доволі відома постать у Польщі. Його перш за все знають, як інвестора, котрий особисто володіє понад сотнею квартир, здобувши фінансову незалежність у віці 43 років.

Є автором ряду книжок з фінансової грамотності та інвестування і живе місією: “Допомагати людям здобувати фінансову незалежність“.

Ось коритний зміст того, про що йдеться у відео:

00:00 – Інтро
01:25 – Життєва місія Славека
01:54 – Що таке фінансова незалежність для тебе
05:31 – Який у тебе є пасивний дохід
06:56 – Різниця між багатством і фінансовою незалежністю
09:28 – Як Славек здобув фінансову незалежність
12:13 – Які краще купляти квартири під здачу
17:05 – Чому ти вирішив стати фінансово вільним
19:25 – Як поєднати подоржі та акумуляцію коштів для здобуття фінансової незалежністі
23:38 – Як насправді можна зазирнути у майбутнє
24:17 – Як виглядає твоє життя зараз і подорожі
27:19 – Яким чином ти відвідав усі країни світу
32:35 – Чим зайнявся після всіх країн та залишення роботи
36:19 – Найбльш неочікуваний сюрприз за цілу розмову

***

Детальніше познайомитися з діяльністю нашого гостя, ви можете на його блозі Fridomia.pl. А, якщо роздумуєте над тим, щоб інвестувати у Польщі в житло під винайм, то ніхто краще не попіклується про вашу нерухомість ніж Mzuri.pl.

А ще Славек приїде до нас на ОМБІЗ Форум, де виступить keynote спікером і значно глибше копне тему що таке фінансова незалежність і як її досягнути. Сподіваюся про мандри також ріде мова. Тому, приєднуйтеся, якщо ви ще не з нами. Успіхів!

Support and Follow events in UkraineMore Info