Якось я натрапив на дискусію в мережі про те, яка професія є найважливішою. Було багато варіантів (навіть блогер), але в результаті усі зійшлися на тому, що найважливіша професія все ж таки – це вчитель. Тим не менше в Україні вчителі заробляють явно неспіврозмірно до того внеску, який роблять в суспільство.

Молода вчителька англійської Мар’яна Лісовська сама чудово це знає, адже тривалий час займається викладацькою практикою. Я особисто знайомий з Мар’яною вже мабуть понад 3 роки та зі сторони уважно спостерігав за її професійним ростом.

Насправді небагато зустрічаю настільки амбітних і сумлінних молодих людей. Ми пересікалися мало не на кожній OpenMind події, а також мали можливість особисто попрацювати більш тісно у форматі Наставництва.

***

На наших заходах Мар’яна познайомилася з іншими крутими мовниками (Іван Бобров, Віра Кашуба, Андрій Стефурак, Станіслава Троцюк та інші). Далі вони організувала першу всеукраїнську конференцію викладачів іноземних мов Tutor’s Forum, який уже проходив у Львові та Харкові.

Оскільки для Мар’яни організація такого заходу було щось абсолютно новим, то допомогла їй у цьому івент менеджер Юля Зелінська. Більшіть цих героїв перебувають у лавах ОМБІЗ Картелю, що покликаний об’єднати підприємців, котрі працюють онлайн.

***

Profi Tutor – Як викладачам заробляти більше (відео)

Окрім того, що Мар’яна є практикуючим викладачем англійської, вона ще й допомагає іншим розвиватися професійно. Саме цій справі присвячений її ресурс LanguageLOVEr.in.ua. А основним інструментом досягнення бажаного результату виступає курс – Profi Tutor, який Мар’яна проводить разом з бізнес-партнером і психотерапевтом Антоніною Дідик.

Згідно дівчат, запорукою успіху викладача іноземної мови у своїй професійній діяльності є наступний алгоритм.

Недавно я попросив Мар’яну детальніше розповісти про те, як саме викладачі іноземних мов можуть більше заробляти й ефективніше розвиватися професійно. І зазняв це все на відео.

У ньому йдеться про (похвилинно):

  • 00:00 – інтро
  • 01:07 – з якими основними проблемами стикаються викладачі
  • 04:11 – як ти виявила ці проблеми і розвивалася професійно
  • 06:03 – куди рухається ринок освіти і які простежуються тренди
  • 07:14 – як виникла ідея допомагати розвиватися іншим викладачам
  • 09:20 – як вдалося організувати цілу конференцію Tutor’s Forum
  • 10:48 – які саме твої методи допомагають викладачам розвиватися
  • 14:20 – що змінилося твоє і життя інших після застосування цих методів
  • 16:44 – що насправді мотивує викладача і стимулює розвиватися далі
  • 19:18 – як насправді виглядає життя онлайн викладача
  • 22:22 – як успішно запустити власний онлайн курс
  • 24:37 – резюме

Впевнений, вам буде цікаво і корисно. Приємного перегляду відео!

***

OMBIZ Forum

Але це ще не все! Після цього всього я просто не міг не запросити Мар’яну особисто розповісти про свої напрацювання іншим колегам. Тому, невдовзі Мар’яна виступить на OMBIZ Форумі вже у якості спікера та в деталях поділиться тим, як запустила онлайн курс з прибутком в 28 500 грн.

Підтягуйтеся і ви! Будемо разі вас бачити у наших рядах і сподіваюся, що участь у таких заходах та й онлайн діяльність вцілому, про яку говоритимемо, принесе вам так само користі, як і Мар’яні та іншим учасникам нашої спільноти – ОМБІЗ Картель.

Support and Follow events in UkraineMore Info