Не мені вам розповідати, що занурення у бажане оточення – це найефективніший шлях до швидкого професійного стрибка, а також розвитку по життю вцілому. Саме тому щороку я відвідую різноманітні заходи, як в Україні, так і по цілому світу. Це просто додає мені колосального палива до руху вперед. Щиро рекомендую робити і вам так само.

Першою глобальною подією зі сфери онлайн підприємництва став DNX Forum, що проходив у Берліні. Це було три роки тому. І знаєте що? За збігом обставин (чи то закономірністю) після цього заходу мої справи стрімко пішли вверх.

Тоді ще вдалося записати інтерв’ю із засновником DNX – Маркусом Морером (переглянути).

Можу з впевненістю сказати, що такі двіжі позитивно впливають на учасників відразу по кількох фронтах одночасно.

  • Тактичні і стратегічні речі по вашому професійному профілі
  • Нетворкінг та корисні знайомства з бизькими по духу людьми
  • Позитивний заряд енергії,мотивації і наснаги до руху вперед
  • та інше…

Зрозумівши ці прості дієві істини я почав значно більше літати по різних конференціях і нарощувати оберти у професійному плані. Зрештою, зайнявся і організацією власних подій. Ось, наприклад, звіт з недавнього OMBIZ Форуму. Також це вже відчула Мар’яна Лісовська, котру в межах нагої співпраці я заставив полетіти на зустріч поліглотів у Братиславу.

Отже, зараз в Лісабон ми збираємо тусовку на черговий DNX двіж! До слова – це основна щорічна подія “цифрових кочівник” цілого світу. І, повірте, там буде дуже круто. Відвідавши DNX минулого року, я відразу забронював собі дати на цілий рік вперед.

***

DNX Festival 2018 (22-23 вересня, Лісабон)

 

Перш за все самі Лісабон і Португалія чого варті. А ще тут міцна і дружня спільнота українців, з якою також збираємося побачитися, як і минулого разу. Сам DNX Festival і звичайно крута тусовка людей, які вже точно летять. Наразі нас близько десяти з України!

***

Знижка на участь у DNX

Цього року я виступаю спікером і розповідатиму про ОМБІЗ Формулу. Тому, маю знижку для своїх читачів, при якій ціна квитка буде на 50 Євро дешевшою. 

Для цього просто під час реєстрації на сайті (dnxfestival.com) введіть промокод DNX-LISBON-2018-OREST

Впевнений, ми круто двіжанем. Транспорт і проживання кожен собі організовує самостійно, але при бажанні можна зкооперуватися з іншими учасниками. У нас вже є спільна фейсбук група для цього. Просто напишіть мені, коли придбаєте квитки і я долучу вас до нашого спільного чату.

P.S. Якщо маєте додаткові питання, сміло записуйте у коментах. Буду радий відповісти!

Support and Follow events in UkraineMore Info