Бізнес – це насправді складно і вагомі фінансові результати, як правило, вимагають тривалої підготовки. Тим не менше є шляхи, що вказують на те, як швидко заробити заробити гроші в інтернеті. Зазвичай у таких випадках питання постає: “А що мені для цього треба зробити”?

Тож пропоную вашій увазі декілька прикладів того, як швидко заробити заробити гроші в інтернеті від моїх клієнтів. Це не видумані історії, а реальні кейси із пракитик учасників найкориснішої бізнес-спільноти УАнету – ОМБІЗ Картель

У цьому відео з одного із недавніх Форумів я пояснюю принцип Швидких Результатів, яким керуємося на перших етапах після того, як людина потрапляє у нашу спільноту. А ще, самі учасники розповідають, як це їм допомогло. Ось…

Звичайно перші гроші є лише початком шляху. Але сам факт швидкого результату – це колосальна мотивація до подальших дій та розвитку своєї справи. Отже, далі ряд прикладів наших учасників про те, як вони застосувати цей принцип.

***

Віталій Вальков (20 592 грн за два тижні)

Ми випадково зустрілися на Подолі у Києві. Далі вже після старту Віталій Вальков приєднався у Картель з метою розвинути свою навчально-практичну діяльність у сфері графічого дизайну, оскільки попередня спроба у нього була невдалою.

Подивившись на інших колег у спільноті, він почав публікувати корисний контент у темі, щоб сформувати навколо себе своєрідний професійний шум. Ось його: фейсбукінстаграм.

Далі Віталік провів Аналіз, згідно ОМБІЗ Формули, що допомогло зрозуміти основні потреби потенційних клієнтів, а також отримав зворотній зв’язок він нашої спільноти по тому, як краще це все спозиціювати, отримавши конструктивні поради.

як швидко заробити гроші в інтернеті

Картель підкинув варіанти … і вже за пару днів наш герой прозвітував з результатами.

 

Оскільки ми в Картелі звикли не лише брати, але й віддавати взамін, Віталік в деталях покроково розписав свій кейс, який опублікований у базі знань нашого закритого сайту Картелю. Це стало цінним кейсом і додатковою мотивацією для багатьох інших колег, як швидко заробити гроші в інтернеті.

Продовжуємо…

 

Але це не кінець історії, друзі. Майже півроку потому Віталік і досі бере активну участь в Картелі, а його результати вже значно цікавіші. Цілком ймовірно, що згодом зможемо це показати.

***

Галина Максимів (3 040 грн з одного посту в фб)

Не у всіх виходить заробити багато з першого разу. Але завдання було по Швидких Результам доволі чітке – Запропонувати на цільову аудиторію пропозицію, опираючись на результати Аналізу. Відповідно перекладачеві та засновникові перекладацького бюро Max Language Solutions Галині Максимів просто не було куди діватися.

Провівши Аналіз, вона взяла та опулікувала пропозицію у себе в фб (без сайту чи інших примочок). Але не все пішло гладко.

Галина піднатиснула і в результаті здобула своїх перших двох клієнтів таким чином. Приємно, чи не так?

як швидко заробити гроші

Ніколи не знаєш, як люди зреагують на твою пропозицію, поки не спробуєш.

***

Роман Гаврилів (14 200 грн + 3 600 грн/міс підписка)

Роман сертифікований спеціаліст по Google AdWords і YouTube. Створює і налаштовує рекламу, проводить аудит і веде аналітику кампаній. Скориставшись завданням, Роман провів Аналіз (згідно ОМБІЗ Формули) по своїх існуючих клієнтах та в результаті зрозумів, що він явно може їм більше запропонувати ніж надає на даний момент.

Отже, створивши конструктивну пропозицію Роман підняв свою діяльність на новий рівень, тим самим почавши краще і більш тісно обслуговувати клієнтів. Хіба ж це не чудово? Ситуація, при якій виграють усі сторони.

Висновок Романа! Люди готові платити за багато різних речей. Варто лише це їм запропонувати. А, щоб поцілити в яблучко, треба провести Аналіз та зробити відповідні висновки.

***

Звичайно це не єдині кейси, які маємо у спільноті. Просто ці три герої виступали у нас на сцені. Натомість подібних (трішки кращих або скромніших) результатів є значно більше. Ось, наприклад:

*** 

РЕЗЮМЕ

Лише дія породжує результат (фінансовий чи якийсь інший). Наша найкорисніша онлайн бізнес-спільнота ОМБІЗ Картель – це місце, де все бурлить. Вдале поєднання навчання та ефективного середовища просто не дасть вам можливості тихенько сидіти на місці. Вам доведеться працювати заради власного розвитку. Інакше просто почуватиметеся, як не своїй тарілці.

Загалом алгоритм дій, як швидко заробити гроші в інтернеті доволі простий: 

  1. Провести Аналіз та з’ясувати, що НАСПРАВДІ потрібно вашим клієнтам
  2. Сформувати конструктивну пропозицію, опираючись на дослідження
  3. Запропонувати їм це напряму або, опублікувавши так, щоб це побачили

Це дуже спрощена форма того, як ми вчимося діяти у Картелі. Тому, приєднуйтеся у наші ряди і будемо далі працювати разом. Всі деталі тут ==> openmind.com.ua/cartel.

P.S. А ось і ще одна предметна вичерпна стаття про заробіток в інтернеті

Support and Follow events in UkraineMore Info