Зараз, як ніколи, потрібно подільше показувати ось такі історії. Адже хто, як не ми, будуватимемо своє майбутнє. Знайомтеся, графічний дизайнер Віталій Вальков, засновник студії Логошеф, а також однойменного навчально-практичного проекту для графічних дизайнерів та бажаючих ними стати – Vitali Valkov.

Окрім того, він активний учасник нашої онлайн бізнес-спільноти ОМБІЗ Картель (та вже досягнув непоганих результатів) і навіть виступав у якості спікера на останньому Форумі. Якраз перед форумом Віталік забігав до мене в офіс за розповів свою незвичайну історію. А я просто не міг цього всього не зафіксувати на камеру. Приємного перегляду. Надихайтеся 🙂

***

Таймлайн цього відео (похвилинно):

0:52 – Чим займається Віталік
2:10 – Шлях від податківця до графічного дизайнера
4:04 – Запуск дизайн студії Логошеф
5:02 – Чому саме дизайн?
9:45 – Синергія між клієнтом і дизайнером
10:34 – Переїзд у Київ
13:26 – Як ми познайомились з Віталіком?
14:40 – З якими труднощами стикаються графічні дизайнери або ті хто хоче ними стати
16:31 – ТОП 3 поради як навчитися графічному дизайну з нуля.
19:58 – Он-лайн курс по графічному дизайну.
21:09 – 1000$ за пост у Фейсбуці
22:50 – Як вплинула участь в Картелі на діяльність Віталіка
23:59 – 75 000 грн. на запуску курсу
24:36 – 3 фішки ОМБІЗ Картелю від Віталіка.
28:33 – 2 бонуси від Віталіка (див знизу)

***

Коротко підсумую, але краще дивіться відео 🙂

Наш герой виріс у Тернополі і навчався на податківця. Після закінчення ВУЗу, як багато хто, поїхав у Польщу будувати теплиці, щоб підзаробити грошей. Власне там Віталій зрозумів, що не хоче тяжко фізично працювати.

У його картині світу вимальовувалася картинка щасливої людини, яка з комп’ютером на колінах сидить десь у теплих краях, працюючи віддалено. Мабуть приблизно ось така… (читати стаття про Пхукет).

Вже можна провести паралелі, чи не так? Я теж скоро часу накивав п’ятами із юридичної сфери, коли написав статтю про 10 причин ніколи не йти на роботу 😉

Тому, повернувшись з Польщі, на зароблені кошти Віталій купує комп’ютер і розпочинає свій професійний шлях у графічному дизайні. За його словами це одна із найдоступніших сфер візуальної індустрії, оскільки не потребує надзвичайно дорогої потужної техніки, а також це можна відносно швидко опанувати, якщо є принаймні хоч якесь відчуття прекрасного.

Разом із партнером у Тернополі вони відкрили дизайн-студію Логошеф і почали масово брати замовлення, щоб набити руку, а також розширювати портфоліо. Свою роботу хлопці виконували добросовісно і згодом їх почали рекомендувати інші. Скажімо лише за минулий рік, як сказава Віталій, вони розробили понад 1000 логотипів.

На початку цього року з метою подальшого росту Віталій перебирається у Київ, де він зараз разом проживає з коханою Анею.

Команда Логошефа почала рости і довелося все більше займатися навчанням персоналу. Інші почали зауважувати, що Віталік має неабиякі педагогічні здібності. Таким чином у нашого героя виникла ідея про те, що можна і не обмежуватися лише власною командою, а нести свій меседж у маси, допомагаючи таким чином значно ширшому колу осіб.

Десь і тоді ми випадково пересіклися з Віталіком на Подолі. Мабуть так і повинні були стати планети. Віталік приєднався у Картель, внаслідок чого його справа перейшла на якісно вищий рівень. Все, що відбулося далі, ви можете переглянути у статті про Швидкі Результати у Житті та Бізнесі.

Згідно слів Віталія, три найкорисніші фішки Картелю – це:

  1. Аналіз – перший модуль ОМБІЗ Формули, що допомагає зрозуміти чого насправді потрібно вашим клієнтам;
  2. Упаковка – вся наша внутрішня інфраструктура спільноти добре систематизована і зручна в користуванні;
  3. Монетизація – даються конкретні дієві алгоритми по монетизації діяльності, адже кешфлоу – це артерії бізнесу.

***

РЕЗЮМЕ

Я щиро вдячний долі за те, що звела нас, і маю можливість працювати з такою яскравою людиною і справжнім фахівцем своєї справи з палаючими очима. Виступ на недавньому ОМБІЗ Форумі вкотре підтвердив це і я впевнений, що у Віталія Валькова велике та світле майбутнє.

Друзі, звертайтеся до Віталія, якщо ви:

  • … підприємець чи інша людина, яка потребує якісної грамотної візуальної презентації вашої справи;
    або
  • … бажаєте зробити графічний дизайн своєю професією і заробляти на цьому кошти.

Я більш ніж впевнений, що Віталій Вальков щонайменше у цих двох випадках зможе вам допомогти. Він чудовий професіонал своєї справи, а крім того просто хороша людина.

***

І на кінець – ПОДАРУНКИ 🙂

  1. Безкоштовна консультація по візуальній частині вашого бізнесу чи іншої діяльності;
  2. Майстер клас про те, Як з нуля стати графічний дизайнером і почати заробляти від 20 000 грн/міс.

Щоб взяти участь у цьому розіграші просто, напишіть у коментах:

  1. Чим ви займаєтеся – у першому випадку;
  2. Що саме вас надихає стати графічним дизайнером – у другому випадку.

Переможців буде обрано випадковим чином і повідомлено 10 грудня (понеділок). Успіхів 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info