Фух! Ну ми і погуділи минулих вихідних. Адже в суботу (13 квітня) проходив черговий ОМБІЗ Форум, на якому зібралося понад півтори сотні учасників Картелю, а також інших онлайн підприємців чи бажаючих ними стати. Як завжди відбулося все феєрично.

Традицйно наші заходи складаються з кількох послідовних подій, не обмежуючись лише діловою частиною. А ще яскравою особливістю цих двіжів є неймовірне оточення, якого просто не знайти на інших бізнесових заходах нашої країни.

Тому, вже традиційно, додаю до свого звіту враження від самих учасників (трохи нижче), оскільки ніхто чесніше та більш влучно за них не зможе передати тамтешню атмосферу.

***

Для затравки ось фотоальбом з події. Шукайте і відзначайте себе, якщо були там.

А тепер про все по черзі…

***

Pre Party

Не зважаючи на те, що основна подія проходила в суботу, перші зустрічі почалися ще у п’ятницю. Львів’яни та гості з інших міст, які приїхали раніше, затусили разом у пабі BeerStone, що на вулиці Пекарській у центрі Львова.

До слова, власником закладу є Олександр Дуб, який відкрив паб часткоdj завдяки Картелю. Саме у лавах нашої спільноти була придумана назва та візуальна айдентика закладу. Тепер ми частенько тут збираємося. Хіба ж це не круто?

***

Конференція

Цього разу для проведення ділової частини ми обрати абсолютно нове місце. Ним став івент-конплекс Молодо-Зелено. Просто чудова локація з просторим холом для проведення подій та рестораном для харчування та перерв на каву. Зацініть.

Вони лише недавно відкрили івент-хол на другому поверсі відреставрованого приміщення, яке облаштоване акурат в дусі нашої спільноти. Знаходиться в пішій доступності до центру, а також поряд із ТРЦ “Форум Львів”. Коротше кажучи, в сам раз для наших потреб.

 

Програма була розбита на складові ОМБІЗ Формули

А саме:

  • Аналіз
  • Платформа
  • Аудиторія
  • Монетизація
  • Масштабування

 

До кожного блоку я робив невеличкий вступ, а також представляв цікавий кейс.

 

А далі естафету перебирали наші спікери.

 

1) АНАЛІЗ

Іван Князевич розповів про те, як проаналізувати нішу та зібрати базу потенційних клієнтів за допомогою чат-боту і таргетованої реклами.

 

2) ПЛАТФОРМА

Христина Дикун показала, як її персональний бренд в соцмережах допоміг без копійки вкладень допоміш відкрити свою школу – Фабрика ІТ.

 

3) АУДИТОРІЯ

Станіслава Троцюк поділилася власним досвідом про те, як ведення блогу допомагає їй успішно продавати онлайн-навчання.

 

4) МОНЕТИЗАЦІЯ

Ігор Солоневський спалив насправді круту фішку по тому, як продати 300 консультацій протягом 3,5 місяців за допомогою рекламної функції у фейсбук – “Повідомлення”.

 

5) МАСШТАБУВАННЯ

Олексій Адамів вказав на очевидні точки прикладання зусиль, які не використовує більшість людей для розвитку своєї комерційної справи.

 

Keynote спікером став Ярослав Заблоцький, який наповал вразив своєї харизмою усіх писутніх та понад дві години тримав увагу залу на найвищій ноті, розповідаючи про свої напрацювання у бізнесі та маркетингу, переплітаючи це зі своєю життєвою історією.

 

А кульмінацією ділової частини події стало частування гігантським тортом з нагоди першої річниці ОМБІЗ Картелю, найкориснішої онлайн-бізнес спільноти УАнету.

***

After Party

Але на цьому все свято не закінчилося. Ми дружньо перейшли у нижній зал та продовжили спілкування у неформальній обстановці під запальні ритми диско 70-80 років минулого століття, які організував для нас ді-джей Гуч Браун.

Ну і день! Звичайно було декілька багів, але загалом усе пройшло на “УРА”.

***

Відгуки

Ось що пишуть в соцмережах наші численні учасники.

***

Коли наступний ОМБІЗ Форум?

Ми з командою відразу позакривали усі хвости і визначили дату наступної події.

Отже, літній ОМБІЗ Форум відбудеться 27 липня. Також у Молодо-Зелено.

Уже відкрита реєстрація для “ранніх пташок” за півціни (-50%) ==> (ось тут).

Детальної програми і тем виступів наразі нема. Саме тому і діє пропозиція для “ранніх пташок”.

Але одне я вже можу сказати непевне. Основним хедлайнером літнього форуму стане Yaro Starak, відомий на Заході онлайн підприємець з Канади українського походження. Ми вже це узгодили.

Основні приготування до події почнуться в другій половині травня після його, як ми повернемося з OpenMind Яхтингу.

А наразі рекомендую забити собі дату (27 липня) та придбати квиточок “раннього пташки” по смішній ціні. Впевнений, що ви не пошкодуєте, приєднавшись до нас наступного разу.

Support and Follow events in UkraineMore Info