Це гостьова стаття моїх друзів із Львівського Конференц-Бюро. Минулого року мене було обрано одним із Почесних Амбасадорів Львова, обов’язки яких популяризувати наше місто для ділового туризму. Ось детальніше про те, чим займаються амбасадори.

Отже, якщо роздумуєте про те, де провести наступний діловий захід, майте на увазі, що Львів готовий вас тепло прийняти. Ось ряд конструктивних перевах для цього.

***

1. Неординарні локації

Починаючи зі звичних варіантів на кшталт конференц-залів та готелів, чи класичних Будинку вчених, Палацу Потоцьких, Львівської опери, Італійського дворика, і закінчуючи альтернативними Fest Republic, Львіварнею, Molodo Zeleno чи сучасним Центром Андрея Шептицького, Львів може запропонувати безліч локацій для вашої події. Все, що потрібно, – визначитись з концепцією.

Більше про локації можна почитати у путівнику ділової гостинності.

***

2. Розвинена наукова та бізнес-спільноти

У Львові є 33 вищі навчальні заклади, які забезпечують Львову високий рівень освіченості. Також тут успішно функціонують Lviv IT Cluster, Biothech&Pharma Cluster Lviv, Львівський кластер освіти та креативності та Львівська бізнес-школа УКУ, що навчають підприємців та топ-менеджерів.

Зважаючи на це, до конференції можна запросити кваліфікованих спікерів Львова та інтегрувати наукову спільноту міста до вашої події.

***

3. Остання нерозкрита перлина Європи

З 1998 року найдавнішу частину Старого міста внесено до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і таким чином, Львів став одним з небагатьох місць України, які присутні в цьому списку.

Хоча дивуватися тут нічому – у Львові розміщено найбільше пам’яток історії та архітектури в Україні – понад 2500, деякі з яких збереглися ще з ХII ст. Особливо цікавими для гостей міста з цього списку може бути площа Ринок, Вірменська та Руська вулиці. Також обов’язковим пунктом для відвідування є Високий Замок, де з оглядового майданчика на горі відкривається неймовірна панорама міста.

Для організаторів це, безперечно, буде перевагою, адже після насиченої програми конференції можна запропонувати гостям різноманітні екскурсії старовинним Львовом, як от велопрогулянку, гастротур чи прогулянку з нічним бургомістром Львова.

***

4. Транспортна доступність

Якщо ваша подія має на меті зібрати делегатів з усієї країни, Львів має суттєву перевагу, адже місто має одне з найкращих транспортних сполучень України – сюди без проблем можна дістатися потягом, автобусом чи BlaBlaCar.

Порівнюючи пропозицію та ціни Львова з іншими містами, можна виділити те, що тут ви отримаєте кращий сервіс за ті ж гроші. У туризмі Львів є конкурентним не лише на українському ринку, але й за кордоном. Саме тому місто пропонує великий вибір локацій та краще обслуговування за розумну ціну.

Якщо ж порівнювати з містами Європи, то Львів і досі залишається одним з найдоступніших місць для проведення події конференц-індустрії в Україні.

***

5. Львів – місто фестивалів

Львів як локація для події є хорошим способом поєднати бізнес та відпочинок для гостей – тут функціонує багато театрів, арт-центрів та просто цікавих тематичних закладів, які з кожним роком стараються дивувати свого відвідувача, в тому числі, і організовуючи різноманітні культурні та гастрономічні фестивалі – Leopolis Jazz Fest, Lviv Coffee Festival, LvivMozArt, Львівське Свято Шоколаду, Ніч у Львові, Етновир та багато інших.

***

6. Атмосфера і традиції

Звичайно, говорячи про Львів, неможливо не згадати про атмосферу міста. Саме вона вигідно виділяє його з поміж інших міст України. Старовинна архітектура, величезна кількість костелів та церков, оригінальні музеї в поєднанні з перформенсами від вуличних музикантів та художників запам’ятовуються після відвідин міста Лева найбільше.

Крім усього вище переліченого, можна додати, що у Львові існує багато ресторацій та кнайп, кав’ярень, аналогів яких ви не знайдете в Україні (до прикладу, львівська копальня кави, математична Шкоцька кав’ярня, Криївка). Ресторани галицької та європейської кухні і безліч різновидів кави, шоколаду, пива та випічки нікого не залишать байдужими.

***

7. Наявність конференц-бюро у Львові

Одне з важливих пунктів, що точно переконає вас проводити подію у Львові, – це наявність у місті Львівського конференц-бюро. Воно було створене у 2013 році при міській раді з метою розвивати конференц-туризм у Львові та допомагати у проведенні заходів конференц-індустрії (конференції, форуми, симпозіуми виставки та інше).

Варто зауважити, що Львівське конференц-бюро (до слова, перше конференц-бюро в Україні), не є організатором конференцій. Проте тут вам нададуть всю необхідну допомогу для якісного планування та проведення вашого заходу, в тому числі підбір професійного організатора конференцій (ПОК).

Ось деякий перелік послуг від Lviv Convention Bureau:

  • консультації на етапі планування заходу;
  • пошук оптимального місця проведення заходу;
  • комунікація з готелями;
  • комунікація з міською владою;
  • залучення ЗМІ для висвітлення заходу;
  • PR та медіа підтримка;
  • надання актуального календаря подій у міста;
  • надання якісних фото та відео матеріалів про місто;
  • надання інформації про місцевих постачальників послуг (технічне забезпечення, кейтеринг, переклад, транспорт, екскурсії та інше).

І всі ці консультації є абсолютно безкоштовними!

Детальніше з діяльністю Львівського конференц-бюро та переліком варіантів супроводу подій можете ознайомитися на сайті, сторінці у Facebook, або ж заходити до них в гості за адресою площа Ринок, 1, кабінет 416.

Будемо раді бачити ваш у Львові 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info