Чи реально за три роки змінити життя на 180 градусів і досягти всього, що ви собі намріяли, запланували практично в усіх сферах вашого життя? Моя сьогоднішня гостя Валерія Тімофєєва довела, що так –  все це можливо.

Три роки тому ми вже спілкувались з Валерією про бізнес-партнерів, поїздки та заснування онлайн-проекту. З того часу вона просунулась ще далі у своїх досягненнях, і сьогодні поділилася з нами певним алгоритмом дій у напрямку до успіху.

Отже, ось історія про те, як звичайна дівчина може реалізувати найбільш амбітні ідеї – подорожі, гроші, кохання, самореалізація.


***

Таймлайн відео (похвилинно):

01:05 – Що змінилось за останні 3 роки?
02:56 – Баланс у всіх сферах
03:31 – Як подорожі впливають на особистий розвиток
05:50 – Починайте робити
07:26 – Цінність власного прикладу
09:20 – Про що книга «Все ти можеш»
10:25 – Вправа «Колесо життя»
11:24 – Що не влаштовувало у житті?
14:22 – Про оточення
16:42 – Історія написання книги
18:35 – Презентація книги у Києві та Львові

***

Від бажання подорожувати до саморозвитку

Головний меседж, який Валерія намагається донести – це те, що кожна людина може все, треба лише глибше розібратися в собі. Усі прагнення людини повинні бути збалансовані.

Перше, що реалізувала Валерія – це подорожі, адже вона дуже хотіла побачити світ. Більше 10 років дівчина працює віддалено, і ось вона нарешті вирушила в омріяні мандри. За три роки Валерія об’їздила вже 63 країни світу!

Саме в мандрах народилася ідея проекту, який  покликаний допомагати людям заробляти на англомовній фріланс біржі Upwork. Тепер Валерія проводить лекції, на яких розповідає про те, з чого почати фріланс кар’єру.

***

Як народилась ідея з книгою

Після того, як Валерія Тімофєєва наситила спрагу до подорожей, вона почала «копатися» в собі, щоб зрозуміти, в чому полягає її місія, для кого вона пише, що люди хочуть почути. Так дівчина почала писати статті для деяких видань.

В мене теж є ціла історія про те, як виникла моя професійна місія – допомогти розпочати або розвинути бізнес 1970 людям.

Згодом народилась ідея написати книгу «Все ти можеш». За словами Валерії, це інструкція, як почати щось робити, йти в обраному напрямку і відчиняти двері нових можливостей. Посил Валерії в тому, що вона змогла, пробуйте і ви.

Як каже Валерія, книга – це концентрація її власного досвіду, напрацювань у професійній сфері, а також поради щодо того, як знайти свій фокус у житті.

Мою книгу з персональної продуктивності – “Формула продуктивності” вже можна придбати в електронній та аудіо-версії.

До речі, найближчим часом відбудуться офіційні презентації книги Валерії «Все ти можеш». 12 червня буде презентація у Києві, а 17 червня – у Львові (кав’ярня «Світ кави», 12:00).

***

Як зважитись на кардинальні зміни в житті

Поштовхом до дій у випадку Валерії стало скупчення різних життєвих обставин, певна психологічна зрілість. Дівчину не влаштовували особисті відносини на той момент, не влаштовувало те, куди вона рухалась.  Валерія розуміла, що хоче розвиватися, що її тягне, так би мовити, на подвиги, а близька людина не хотіла поділяти її інтереси.

Старт змінам, за словами Валерії, дала участь в одноденному семінарі TraveLEarning у Києві (ця тема тепер висвітлюється у навчальній частині ОМБІЗ Картелю). Саме тут Валерія занурилась у відповідне оточення, і це стало ключовим фактором змін. Вона здобула однодумців, друзів, з якими досі товаришує. Після цього була поїздка в Азію, де й запустився курс по Upwork.

Повернувшись до України з тієї подорожі Валерія з колегами навіть виступила спікером на нашому OpenMind Форумі, тепер форум називається #OMBIZ FORUM (наразі відкрита реєстрація на форум 27 липня).

***

Попереду ще крутіші можливості

Як каже Валерія Тімофєєва, деякі її друзі-мандрівники задумуються про таке: а якщо об’їздити весь світ, то що далі? Відповідь Валерії: у процесі розвитку, у житті людини відкриваються щоразу нові двері. На даний момент неможливо передбачити, які саме, але дівчина впевнена – попереду будуть ще більш круті можливості.

Support and Follow events in UkraineMore Info