Якщо ви розглядаєте варіант, щоб розпочати нову діяльність із заробітку онлайн або підсилити вже наявну, то партнерські програми є непоганим для цього інструментом. 

Пропоную до перегляду відео розмову із засновником і керівником CPA мережі Sales Doubler Володимиром Сахаровим. Від нього ви дізнаєтесь, що таке партнерські програми, як і скільки на цьому можна заробляти, і чому вебмайстер є повноцінною професією.

Таймлайн відео (похвилинно):
=====================

01:03 – Чим займається SalesDoubler
02:35 – Як заробляти на партнерських програмах
05:08 – Реферальний маркетинг
05:54 – Хто такі вебмайстри
06:30 – Про eСommerce
07:00 – Фінансовий сегмент та кредитування
07:56 – Тревел сегмент
09:49 – Способи заробітку он-лайн
10:00 – Переваги заробітку на партнерках
10:55 – Релевантність продукту
12:56 – ОМБІЗ – Формула
15:05 – Різновиди вебмайстрів
15:39 – Скільки можна заробити
17:39 – Про плани на майбутнє
18:53 – Базовий супровід вебмайстрів
22:15 – Чим круто працювати з CPA – мережами
23:16 – Автоматизований дохід

***

Що таке Affiliate marketing і як з цим працює Sales Doubler

Sales Doubler  – це українська СРА мережа, рекламна платформа, яка поєднує рекламодавців і вебмайстрів. З одного боку, ця платформа інтегрована з безліччю інтернет-магазинів, фінансових компаній. Зараз ще один активний напрямок – тревел.

З іншого боку, на платформі може зареєструватись будь-яка людина, котра якимось чином отримує трафік з інтернету.  Наприклад, це може бути контент-блогер або Youtube-блогер, який записує відео.

***

Як заробляти на партнерських програмах

Якщо говорити про заробіток, то партнерські програми дають багато можливостей. Всі вебмайстри діляться на дві категорії. Перша – SEO, майданчики. Це коли за рахунок контенту, який публікується в блозі, в Youtube чи на інших майданчиках, людина вибирає цікаву їй категорію. Тобто, це контентна частина.

Друга категорія  – це арбітраж. Це коли вебмайстер спеціалізується на якомусь платному джерелі трафіку. Зазвичай це Google або Facebook. Ще великою темою є native advertising (тізерні мережі). Тут вебмайстер купує трафік по моделі CPM або CPC з оплатою за покази і намагається його конвертувати більш вигідно для себе по моделі CPA через партнерську програму.

Вебмайстер – це професія. Більшість вебмайстрів, які працюють з Sales Doubler, тільки цим і займаються.

Три основні сегменти, в яких можна працювати:

  1. eCommerce
  2. Фінансовий сегмент
  3. Тревел сегмент.

Будь-який продаж полягає в тому, щоб продавець виявив проблему людини, а потім  завдяки продукту, її вирішив. Треба розуміти проблеми своєї аудиторії і підбирати рішення під їхню проблему.

Я навчаю як розуміти глибинні потреби своєї аудиторії в рамках ОМБІЗ Формули – Як перестати вгадувати і надати (продати) клієнтам те, що їм НАСПРАВДІ потрібно

***

Успішний вебмайстер – хто він?

У Sales Doubler є дуже велика палітра вебмайстрів – від одинаків до великих команд, які роблять великі портали. На платформі є хлопець з Івано-Франківської області, з Карпат, який в місяць заробляє по кілька тисяч доларів. Недавно він написав пост з фотографією команди Sales Doubler і написав, що це – команда, завдяки якій він не на заводі в Польщі. Цей вебмайстер займається рекламою з Facebook.

партнерські програми

Є Youtube-канали, які монетизуються через Sales Doubler. Є сайти, які збирають знижки і промокоди від різних інтернет-магазинів і так само їх розміщують з лінком через Sales Doubler. Є ті, хто роблять рекламу в Google. Це основні бізнес-моделі.

***

Скільки заробляє вебмайстер

Місія Sales Doubler – допомагати людям в Україні і по всьому світу жити гарно. Сюди входить та кількість людей, які завдяки Sales Doubler заробляють тисячу і три тисячі доларів на місяць. Насправді партнерський маркетинг – це один з дуже небагатьох інструментів, завдяки якому будь-яка людина може гарно заробляти. Вийти на тисячу доларів заробітку у партнерському маркетингу взагалі не є проблемою, особливо якщо на цьому сконцентруватися. Сотні вебмайстрів в уанеті  заробляють такі цифри в місяць.

Зараз Sales Doubler розширює географію, щоб заводити гроші в Україну.  Це виглядатиме як експорт. Тому платформа підключає багато рекламодавців з Азії, Латинської Америки, з тих ринків, де є зараз великі можливості.

***

 Де можна навчитися основ партнерського маркетингу

У стратегії Sales Doubler один з найбільших пріоритетів – зробити великий onboarding, щоб будь-яка людина, прийшовши на платформу, отримала  дорожню карту, як і з чого почати заробляти.

Для цього ми зараз робимо свій Sales Doubler University, партнеримося з різними курсами, які навчають PPC, основ реклами в Facebook, Google, з тими, хто вчить робити Youtube-канали. Також ми розробимо свій модуль по партнерському маркетингу і будемо робити партнерські класи. Коли людина в нас реєструється, вона буде бачити вибір, де можна повчитися.

Також ми у нас на сайті можна знайти класні партнерські програми, щоб відразу почати заробляти. 

фото взято зі сторінки facebook.com/salesdoublercomua/

***

Високі цілі – досяжні

Людям не цікавий Affiliate marketing сам по собі. Їм цікавий спосіб і рівень життя, який вони можуть отримати завдяки цьому. Адже такий спосіб заробітку дає можливість працювати будь-де, будь-коли, заробляти з тих тем, які тобі цікаві.

Наприклад, цікавий кейс: в цьому році зі 120 наших вебмайстрів вісім чи десять – це команди, які були до цього невеличкими рекламними агенціями або веб-студіями. Вони працювали з клієнтами, а потім спробували працювати з нами. Працюючи з CPA мережею, вся робота з клієнтами лежить на нас. Вони отримали можливість займатися тим, що їм безпосередньо цікаво – інтернет-рекламою, маркетингом, розробкою і просуванням сайтів.

Ще одна важлива відмінність Affiliate marketing від інших способів монетизації в інтернеті в тому, що для того, аби заробляти, достатньо просто лінка. Тому для безлічі типів майданчиків, крім партнерського маркетингу, немає альтернативи.

На завершення: слоган Sales Doubler – високі цілі досяжні. Тому ставте собі цілі і досягайте їх.

***

Якщо ви надумали спробувати себе у ролі вебмайстра, то рекомендую зайти на сайт Sales Doubler, зареєструватися і користати з безлічі пропозицій, які доступні в адмінці. Пам’ятайте, що на цій платформі може зареєструватись будь-яка людина, а вийти на тисячу доларів у партнерському маркетингу не є проблемою.

Support and Follow events in UkraineMore Info