Привіт, Оресте! Це я пишу тобі лист з майбутнього. Мені уже 40 років і просто хочу сказати наступне 🙂

 

Подорожі

Перш за все “ВІТАЮ”. Недавно ти відвідав усі країни світу, тим самим реалізуваши свою заповітну мрію та особисту місію. Не скажу, що було просто. Але ця гра точно вартувала зусиль. Єдина порада: “Не жени коней“. Враховуючи, що зараз у тебе вже понад 100 країн за плечима, візьми собі ритм по 10 нових країн щороку і до сорока якраз вкладешся. Це твоя особиста гонка, а не змагання з кимось іншим.

 

Сім’я

Також щиро дякую за чудову сім’ю. У вас з Мартусею двоє чудових діток. Ви щасливо живете в будинку недалеко від Львова та їздите у центр по справах, не простоюючи в пробках. Мартуся має свою галерею, а в тебе купа інших цікавих справ, про що далі нижче. Ви проводите купу часу разом, інколи подорожуєте спільно та й загалом є зразковим прикладом для інших. Усі родичі щасливі та здорові.

А з найближчою ріднею ви і далі щороку вибираєтеся у мандрівку. Чудова традиція, започаткована десять років тому на яхтингу в Греції.

 

Бізнес

ОМБІЗ Картель, який ти заснував десять років тому, врешті набрав тієї форми, яку ти задумав на самому початку. Його учасниками стали 1930 осіб ще деякий час тому, а наразі це стійка поважна організація, в межах діяльності якої вдалося зробити багато чого хорошого. 

Зокрема, численні картельчани запустили власні проекти, які годують їх та їхні сім’ї. Кожен з них розвивається у своєму напрамку та є компетентним спеціалістом в обраній сфері. Це просто неймовірно – спостерігати, як росте таке оточення. Люди вдячні тобі за таку ініціативу, а ти, у свою чергу, жодного разу не підвів тих, хто повірив у тебе свого часу. Так тримати.

На базі Картелю діє благодійна організація, котра зробила багато добрих речей та принесла користь суспільству. Найближчим часом ти почнеш все більше та більше задумуватися про соціальну сферу та загальний добробут середовища, в якому знаходишся.

А ще у тебе низка інших ініціатив, які чудово працюють і допомагають багатьом людям. Продовжуй розвивати і використовувати свою “підприємницьку чуйку”. Вона тебе не підведе, хоча інколи може здаватися, наче рухаєшся не в тому напрямку. 

Цей лист з майбутнього підтверджує, що три книги, які ти написав та вже неодноразово перевидав, допомагають реалізувати власні цілі сотням тисяч людей по Україні та світу. Нехай тебе не засмучує той факт, що не вдалося зробити все вчасно. Продовжуй рухатися у своєму ритмі, незважаючи на опір. Цей світ просто перевіряє тебе на міцність. Ти ж сам знаєш 😉

 

Здоров’я

Також не можу не згадати про здоров’я. Оресте, щиро дякую тобі за те, що слідкуєш за собою. Відновлення занять тенісом було правильним рішенням. Добре, що ти перестав так часто вживати алкоголь і натомість регулярно зависаєш з хлопцями на турніках під Пороховою вежею. До речі, зараз звідти можна дістатися канатною дорогою на Висикий Замок і далі на Підзамче.

 

Львів

Факт обрання тебе Амбасадором Львова запустив незворотній процес розвитку громадських ініціатив та промоції нашого рідного міста у світі. Зараз у 2027 році Львів є важливим економічним хабом Центральної Європи. Це комфортне місто для життя місцевих мешканців, а ще сюди звідусіль їдуть не лише туристи на пару днів, але й перебираються на постійне перебування іноземці, оскільки бачать купу можливостей для свого розвитку. В будь-якому разі, ти правильно зробив, що залишився у Львові свого часу та кинув жереб докластися до розвитку місцевої спільноти.

У Львові просто хочеться жити. У місті прокладено сотні кілометрів велосипедних доріжок, весь транспорт працює на єдиному електронному квитку і складається переважно з електричного рухомого складу. Лише уяви – пропали усі маршрутки. Люди поважають одне одного і є горді за місто, у якому живуть.

 

Україна

Загалом за останні роки Україна почала стрімко розвиватися. Зараз ми перебуваємо на фінальному етапі приєднання до Європейського Союзу. Значно розвинулася туристична сфера і ми на повну використовуємо економічний потенціал нашої держави. Буквально цього року ВВП України пробив планку 500 млрд.$/рік. З нами рахуються у світі, а Український паспорт входить у топ-20 найсильніших національних документів світу. Тож рухаємося у правильному напрямку, хоча роботи ще дуже багато. 

 

РЕЗЮМЕ

Щиро дякую тобі, Оресте. Завдяки твоїм правильним рішенням та сумлінню, зараз я маю чудове життя, яке частково описав вище. Якби ти бачив всю цю перспективу зараз, то це явно додало б тобі наснаги у моментах, коли знаходитимешся на роздоріжжі.

Але я впевнений, що в глибині душі ти відчуваєш приблизно те саме і маєш подібну візію до того, як виглядає моє життя зараз. Тож, як сказав один із наших розумних попередників: “Per aspera ad astra – Крізь терни до зірок”. Скоро побачимося, друже 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info