Це невеликий уривок із моєї книги Формула Продуктивності, який у цей міжсвятковий день може підкринути вам декілька ідей, а також зарядити енергії на початку року. Отже…

***

Одного разу ми відпочивали з друзями у Трускавці. Після оздоровчих процедур ми Іваном Князевичем з товаришем в готелі очікували наших дівчат, поки ті сушили волосся й чепурилися. До нас підійшов чоловік приблизно сорока років. “Що збираєтеся робити, хлопці?” – запитав він. Ми відповіли, що зачекаємо дівчат і потім разом підемо в бар.

 

Чоловік похитав головою і сказав:

Дівчата – то плюс, а от бар – мінус. Варто робити у житті лише плюс і тоді все буде добре.

 

Це настільки запало мені в душу, що після цієї короткої розмови я почав розмежовувати між плюсом та мінусом практично все. Просто холоднокровно проводжу лінію і намагаюся привносити у своє життя лише плюс.

Зазвичай для того, щоб вирішити, плюс це чи мінус, досить однієї хвилини. Тому спробуйте з цього моменту давати собі не більше однієї хвилини на вирішення побутових справ.

У короткотерміновій перспективі багато рішень можуть виявитися неправильними, але що швидше ви отримаєте зворотний зв’язок від Всесвіту, то швидше підкоригуєте хід ваших справ у довготерміновій перспективі.

Скажімо, якби я мав шанс ще раз будувати бізнес чи навіть писати книгу, то однозначно більшість поточних справ робив би інакше. Однак, навіть із косяками, по ходу, зараз знаходжуся майже там, де мріяв з самого початку. Принаймні рухаюся у правильному напрямку.

Support and Follow events in UkraineMore Info