Не секрет, що в Америці можна знайти і придбати практино будь-який товар. Зазвичай ціна є значно дешевшою, натомість доставка з США в Україну обходиться дорого і навіть може перевищувати ціну самої покупки.

Протягом останньої мандрівки Америкою, яка розтягнулася на цілих чотири місяці, ми неодноразово купували різну продукцію і частенько організовували доставку безпосередньо в Україну, оскільки постійно перебували в русі.

На щастя є класний сервіс, який спрощує весь цей процес, а також не б’є по гаманцю та не обтяжує інших. Це нова класна послуга Доставка в Один Клік від компанії Мeest, що працює на ринку логістичних послуг уже багато років і спеціалізується на обслуговуванні українців по цілому світу.

Якщо коротко, то при купівлі в американському магазині варто вказати адресу доставки складу Міст в США, звідки товар уже надсилається в Україну. Стандартна фіксована ціна складає лише 6,25 USD за кілограм.

А тепер детальніше…

***

Доставка з США в Україну товарів із американських магазинів (детальна інструкція)

 

1) Створити профіль користувача на сайті My.meest.us 

Для початку, ясна річ, варто зареєструватися на сайті тут – https://my.meest.us/ua/

Далі заповнити світ профіль та вказати адресу доставки в Україні. 

А також додати свою картку.

Вуаля, ваш профіль готовий до роботи. Тепер можна сміло замовляти товари 🙂

***

2) Придбати товари в американському магазині з доставкою на склад компанії Meest

Швидше за все ви уже знаєте, що бажаєте придбати, раз уже читаєте цю інструкцію. Тож при купівлі та оформленні товару, просто вкажіть у полі доставки адресу одного із складів компанії Міст у США.

Ця інформація буде автоматично підтягнута у вашому профілі, де Suite (квартира) є номером вашого кабінету.

Ось, як виглядає моє готове сформоване замовлення на Амазоні. Впевнений, що ви вловили логіку.

Вибачте, що затираю номер свого кабінету (квартири). Не хочу, що мені надсилали купу речей :-Р

Також приємним бонусом є безкоштовна доставка, оскільки це адреса в США.

***

3) Зареєструвати товар на сайті Meest

Через день-два магазин, у якому ви здійснювали покупку, надішле повідомлення про відправку вашого товару з відповідним трекінг-номером.

Настав час зареєструвати ваш товар на сайті тут – https://my.meest.us/account/packages/create?instantly=true

Для цього обираєте опцію Відправити в Один Клік та вводите необхідну інформацію про ваш товар.

При бажанні можете обрати додаткові послуги.

Далі звичайно варто зберегти цю інфу.

***

4) Оплатити доставку

Як тільки товар надійде на склад компанії Міст, вам прийде лист з пропозицією оплатити суму доставки з розрахунку 6,25 USD за кілограм при доставці авіа протягом 6-10 днів.

В той же час товар з’явиться у вашому приватному кабінеті на сайті.

Я ж випадково обрав опцію доставки морем, що навтіь дешевше. І за невеликий пакунок мені вийшло 5,90 USD. Якщо вам не спішиться і товар важкий, то зрештою можна оформити і морем. В такму випадку ціна складатиме 3,05 USD/кг з тривалістю достаки 3-4 тижні.

Відразу після оплати ви зможете стежити за відправкою вашого товару в Україну.

***

5) Отримати Товар в Україні

Як тільки посилка прибула в Україну, мене було повідомлено про це по Вайберу. Оскільки доставка здійснювалася морем, то я навіть його перегнав та особисто отримав з рук кур’єра вже у Львові.

Кур’єр Артур зателефонував і ми узгодили час отримання. Унікальну свічку, яку ми придбали у США, нам передали особисто в руки. Мартуся просто в захваті.

*** 

Важливі Деталі

Деякі магазини можуть скасовувати замовлення через те, що вони не доставляють своїх товарів на адреси компаній перевізників. Мені тричі скасовували замовлення і повертали гроші. Зрештою я знайшов бажаинй товар на Амазон і все пішло, як по маслу. Тож Амазон перевірене місце і там є абсолютно все.

В будь-якому разі ви можете оминути ці незручності, замовивши послугу з викупу товару в американському магазині, при якому компанія Міст самостійно все оформляє і оплачує за вас.

Вартість такої послуги складає 9% від ціни товару або ж мінімум 2 USD від трансакції. Ось деталі – https://my.meest.us/account/buyouts

*** 

РЕЗЮМЕ

Як бачите усе доволі просто і дуже доступно. Тепер не варто просити знайомих передати вам щось із Америки. Користайте 🙂 

Support and Follow events in UkraineMore Info